Επιστολή διαμαρτυρίας Team Baxevanis #131

IMG_1928Την περασμένη Κυριακή 10/11/13 η ΛΑΜΣ διοργάνωσε τον πρώτο της motocross αγώνα στα αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Β.Ελλάδος 2013. Το ειδικό καθεστώς της πίστας δημιούργησε προβλήματα στις συνήθειες των αγώνων motocross με αποτέλεσμα να δεχτούμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας από την ομάδα του Δημήτρη Μπαξεβάνη.

Το mxin.gr επικοινώνησε με την γραμματεία του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών αλλά και με την ΛΑΜΣ πριν την δημοσίευση της επιστολής και μας εξήγησαν ότι το αυτοκινητοδρόμιο δεν προσφέρεται για διανυκτέρευση βάση του κανονισμού του, διαθέτει όμως τον χώρο, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις με την προϋπόθεση ύπαρξης φύλακα για λόγους ασφαλείας των εγκαταστάσεων, των επισκεπτών και των προσωπικών τους αντικειμένων. Η σύμβαση αστικής ευθύνης του Αυτοκινητοδρομίου δεν καλύπτει ατυχήματα ή άλλα ατυχή γεγονότα που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια της νύχτας στον χώρο της πίστας και των paddock αυτού. Προτάθηκε στους αγωνιζόμενους που επιθυμούν να κοιμηθούν στο αυτοκινητοδρόμιο, να εγκατασταθούν στο camping ή στην πίστα καρτ (εφάπτονται του Αυτοκινητοδρομίου) που προσφέρουν, νερό, φως, παροχή ηλεκτρικού και τουαλέτες, δωρεάν. Επέλεξαν τελικά να επιβαρυνθούν το κόστος φύλαξης και να παραμείνουν εντός των paddock. Από την μεριά μας δημοσιεύουμε το γεγονός με σκοπό την ενημέρωση και πρόληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Ακολουθεί η επιστολή Team Baxevanis #131.

Καβάλα 11/10/2013
Με αυτή την κοινοποίηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απαράδεκτη φιλοξενία της ΛΑΜΣ στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που αφορούσε τους αθλητές που ήρθαν από το Σάββατο για το αγώνα Motocross Β. Ελλάδος που θα γινόταν την επόμενη ημέρα Κυριακή 10/11/2013. Όσοι αθλητές βρεθήκαμε στο αυτοκινητοδρόμιο από το Σάββατο μαζί με τις οικογένειες μας, μηχανικούς κτλ για να διαμείνουμε στο χώρο για τον αγώνα της Κυριακής αντιμετωπιστήκαμε ως Ύποπτοι Κλοπής από τους διοργανωτές του αγώνα. Η αιτιολογία τους όταν τους ρωτήσαμε ήταν ο κανονισμός του αυτοκινητοδρομίου, που απαγορεύει την διαμονή στο χώρο. Αποτέλεσμα ήταν να καλέσουμε ΕΜΕΙΣ Security να μας ΦΥΛΑΕΙ να μη τους κλέψουμε (!!!!!!!!!!!) και φυσικά τον πληρώσαμε εμείς.

Η αντιμετώπιση αυτή κρίνεται απαράδεκτη καθώς εκτός από την ταλαιπωρία που υποστήκαμε, βρήκαμε και χρεωμένοι πληρώνοντας και τα έξοδα του security.
Καταγγείλουμε λοιπόν αυτή την απαράδεκτη φιλοξενία και ευχόμαστε στο μέλλον να μην αντιμετωπιστεί ποτέ καμιά ομάδα και αθλητής με τις οικογένειες τους ως Ύποπτοι κλοπής είτε από την ΛΑΜΣ είτε από άλλη διοργανώτρια Λέσχη που φιλοξενεί αγώνες.

Ευχαριστούμε
Γιάννης Μπαξεβάνης – Ντόρα Βλαχοπούλου
TEAM ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ 131#

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...