Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο C.Pourcel

Ο ταλαντούχος γάλλος αναβάτης Christophe Pourcel φαίνεται να επιστρέφει στην ενεργό δράση το 2014 και το αμερικανικό πρωτάθλημα ΑΜΑ Motocross, μετά από απουσία τριών ετών. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 μετά τις άτυχες χρονιές του 2009 και του 2010, επέστρεψε στο παγκόσμιο της ΜΧ1 το 2011 για ένα σύντομο πέρασμα, συμμετέχοντας σε μερικούς αγώνες και στο MXDN που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του.

Έκτοτε κατέβαλε προσπάθειες να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία των 450 του αμερικανικού πρωταθλήματος όμως οι συμφωνίες με την Moto Concepts Yamaha(αγωνίστηκε για ελάχιστους αγώνες) και την RCH Suzuki δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, κυρίως με την εμμονή του CP για πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη. Μετά από τρία χρόνια ο γάλλος φαίνεται πως έβαλε νερό στο κρασί του και έκλεισε συμφωνία για ένα χρόνο με την Valli Sports Yamaha για την μικρή κατηγορία της Lites(250) και μόνο για το πρωτάθλημα του AMA Motocross. Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στην μικρή κατηγορία που έχασε λόγω ατυχιών το 2009 από τον Ryan Dungey και το 2010 από τον Trey Canard.

To AMA Motocross ξεκινάει τον Μάιο και είναι μεγάλο διάστημα για τον ασταθή χαρακτήρα του C.Pourcel. Ελπίζουμε πάντως να καταφέρει να συμμετάσχει καθώς είναι ένας από του πιο τεχνικούς οδηγούς του παγκόσμιου motocross.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...