ΑΜΑ/FIM SX – D.Millsaps και T.Canard εκτός…R.Villopoto;

Πλησιάζοντας στην έναρξη του πρωταθλήματος AMA/FIM Supercross που ξεκινάει στις 04/01/14 οι οδηγοί με τις ομάδες τους ανεβάζουν τους ρυθμούς τους για τον πρώτο αγώνα στο Anaheim. Αυτή η περίοδος είναι και η κρισιμότερη αφού πολλοί αναβάτες ρισκάρουν περισσότερο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με τραυματισμό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχουν ήδη τα πρώτα κρούσματα.

Πρώτος στην λίστα των απόντων για το Anaheim μπήκε ο δεύτερος του περσινού πρωταθλήματος Davi Millsaps, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του γόνατο και μετά από τις συμβουλές των γιατρών του αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα. Ο Millsaps είχε “τσαλακώσει” το γόνατο του στο τέλος της περσινής περιόδου AMA/FIM Supercross, και μετά την λήξη του μπήκε στο χειρουργείο χάνοντας έτσι το πρωτάθλημα AMA Motocross 2013. Τον Millsaps θα αντικαταστήσει στους πρώτους αγώνες ο Ivan Tedesco .

Τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν κάνουν λόγω για ακόμα ένα σημαντικό τραυματισμό αυτόν του Trey Canard. Ο συμπαθής αναβάτης της Muscle Milk Honda είχε μια πτώση σε προπόνηση με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να εγχειρησθεί εχτές 3/12/13. Ο χρόνος αποκατάστασης του τραύματος δεν έχει ανακοινωθεί οπότε είναι αβέβαιο πότε ο Canard θα ξεκινήσει τους αγώνες την νέα χρονιά.

Για πολλούς ακόμα εκκρεμεί η κατάσταση του Ryan Villopoto μετά την άσχημη πτώση του στο Monster Cup τον περασμένο Οκτώβριο. Στην ομάδα του αλλά και ο ίδιος κρατούν σιγή ιχθύος, κάτι που κάνει ακόμα πιο ύποπτα τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι ο Villopoto είναι σε θέση να οδηγήσει αφού υπάρχουν φωτογραφίες με τον Ken Roczen και τον Adam Cianciarulo να προπονούνται μαζί στην πίστα του στην Florida αλλά κανένας δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματική κατάσταση του.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις είναι βέβαιο ότι η σεζόν του 2014 για το AMA/FIM Supercross  έχει ήδη ξεκινήσει και η αγωνία θα κορυφωθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 04 Ιανουαρίου στο Anaheim.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...