Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ

BAZAAR2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2013, το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στο κεντρικό της κατάστημα επί της Πλαταιών 4-6 στο Γκάζι.  Προσκαλούμε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας να επισκεφτούν το κατάστημα μας που θα είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και τις δύο ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Και φέτος θα κυριαρχεί το φιλικό κλίμα συνοδεία καφέ, αλλά και απίθανες προσφορές στις αγορές εξοπλισμού προστασίας αναβάτη και casual ρουχισμού των εταιριών ΚΤΜ, Husqvarna, MV AGUSTA, NEXX.

 

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ είναι η καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε δώρα και για τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενόψει εορτών χαρίζοντας τους lifestyle αντικείμενα με έντονο χρώμα μοτοσυκλέτας.

Ο Άγιος Βασίλης φτάνει στην Αθήνα και επισκέπτεται πρώτα την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ δίνοντας επίσης την δυνατότητα σε όσους παρευρεθούν να κλείσουν την νέα μοτοσυκλέτα τους σε τιμές που θα ισχύουν αποκλειστικά για τις δύο ημέρες της εκδήλωσης.

Και φέτος από το ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ BAZAAR δεν θα λείψει κανείς.
Σας περιμένουμε όλους!!!

ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ
Πλαταιών 4-6, Γκάζι, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 9248 996

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...