ΚΤΜ SEE – Αγωνιστικές Παροχές 2014

2013 ktm litochoroΗ KTM SEE AE, πιστή στις Αγωνιστικές της Υποχρεώσεις, ενηµερώνει όλους τους εµπλεκόµενους φορείς αλλά και τους φίλους των αγώνων µοτοσυκλέτας, ότι θα συνεχίσει και το 2014 την παρουσία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα.

Στόχος της εταιρίας µας για φέτος είναι η ακόµα µεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη των ιδιωτών αναβατών αλλά και η πραγµατοποίηση των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων µε την όσο µεγαλύτερη δυνατή συµµετοχή. Λαµβάνοντας υπ’ όψιν την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα µας, προωθούµε ένα πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδοµένα πρόγραµµα, το οποίο στηρίζεται στην δηµιουργία µικρών “Οµάδων” από τους Συµµετέχοντες στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα.

Έχοντας ενεργή παρουσία ανελλιπώς επί σειρά ετών σε όλους τους αγώνες, πιστεύουµε ότι η µείωση του κόστους συµµετοχής σε έναν αγώνα είναι πλέον το µείζον θέµα. Αυτό το κόστος µπορεί να µοιράζεται µεταξύ περισσοτέρων ατόµων (αναβατών) ή να υπάρχει τρόπος να δίνονται κίνητρα για να συµβεί αυτή η “οµαδοποίηση”.

Οχήµατα, βενζίνη, διόδια, ξενοδοχείο, διατροφή, µοιρασµένα στα 3 ή
4 ….

Γιατί να µην µπορεί να µοιραστεί η αγορά µοτοσυκλετών?  Σε αυτό ακριβώς το σηµείο η ΚΤΜ πρωτοπορεί και δίνει την δυνατότητα µέσω της δηµιουργίας “Οµάδων” να αποκτηθούν φθηνότερα οι µοτοσυκλέτες, να έχουν χαµηλότερο κόστος συντήρησης, να δηµιουργήσει πλαφόν στο “ταµείο” της “οµάδας” για τα τρέχοντα έξοδα (διακίνηση, προπόνηση κλπ) και να αποκτήσουν οι συµµετέχοντες εικόνα “Οµάδας”.  Για την δηµιουργία “Οµάδας” δεν απαιτείται σύσταση µε καταστατικό, ειδική ονοµασία, έµβληµα κλπ. Για την ΚΤΜ “Οµάδα” αποτελεί η πρόθεση των µελών για την αγορά των απαιτούµενων µοτοσυκλετών.

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουµε σήµερα τα παρακάτω πακέτα
στήριξης:

I. Ανεξάρτητες Συµµετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Enduro και Motocross µε µοτοσυκλέτα ΚΤΜ EXC & SX
» Κατά την διάρκεια των Πρωταθληµατικών αγώνων (Enduro & MX) οι συµµετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου, θα µπορούν να λαµβάνουν από το Support Team της ΚΤΜ, που θα βρίσκεται εκεί, τα γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ µε έκπτωση 14%. Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ηµέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονοµετρηµένων για το Motocross.

» Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου, στις οποίες µπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις µοτοσυκλέτες τους. » Κατά την διάρκεια των διήµερων αγώνων Enduro και στο κλείσιµο της πρώτης µέρας, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, θα µπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support Team, για την ανασυγκρότηση (Κατόπιν ενηµέρωσης και συνεννόησης µε τον υπεύθυνο του Support Team από την προηγούµενη ηµέρα).

» Οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ ανεξαρτήτως µοντέλου, έχουν την δυνατότητα, να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείµενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιµα, υγρά) στο Support Team της ΚΤΜ για την µεταφορά τους στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.

» Για τους Πρωταθληµατικούς αγώνες Motocross το Support Team της ΚΤΜ θα έχει διαθέσιµα, ελαστικά και σαµπρέλες για όλες τις κατηγορίες σε ειδικές τιµές για τους όλους συµµετέχοντες αναβάτες.

Αγορά µοτοσυκλέτας ΚΤΜ Racing EXC & SX
» Πρόγραµµα 12µηνου Άτοκου Διακανονισµού για την αγορά µοτοσυκλέτας ΚΤΜ EXC και SX (στην αγωνιστική τιµή της µοτοσυκλέτας). Το πρόγραµµα περιλαµβάνει, προκαταβολή 50% και η εξόφληση γίνεται µόνο µέσω πιστωτικής κάρτας. Το πρόγραµµα τίθεται σε ισχύ από τις 20 Ιανουαρίου 2014 και ως την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων Enduro και Motocross 2014.

Bonus συµµετοχής και διάκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Enduro & MX
Με την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, που κατετάγησαν στην πρώτη πεντάδα των κύριων κατηγοριών (Ε1, Ε2, Ε3 και ΜΧ1,ΜΧ2) µπορούν να αποκτήσουν τηνεπόµενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing µοτοσυκλέτα τους µε έξτρα έκπτωση (που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΚΤΜ) από την αγωνιστική τιµή της που θα ισχύει τότε.

II. Συγκρότηση και δηµιουργία Οµάδων
Μια αγωνιστική οµάδα για να ονοµαστεί “Οµάδα Enduro ” και να τύχει των παροχών της KTM, θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 3 αναβάτες, ενώ µια “Οµάδα Motocross” θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 2 αναβάτες. Και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται αγορά τουλάχιστον 3 µοτοσυκλετών.

» Κατά την διάρκεια των Πρωταθληµατικών αγώνων (Enduro & MX) οι αναβάτες των “Οµάδων” ΚΤΜ, θα µπορούν να λαµβάνουν από το Support Team της εταιρίας, που θα βρίσκεται εκεί, τα γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ µε έκπτωση 20%. Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ηµέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονοµετρηµένων για το Motocross.

» Οι οµάδες έχουν δικαίωµα έκπτωσης 20% επί της λιανικής στα γνήσια KTM ανταλλακτικά, αξεσουάρ µοτοσυκλέτας (Power Parts) και είδη ένδυσης αναβατών (Power Wear).

» Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες των “Οµάδων” ΚΤΜ προκειµένου να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις µοτοσυκλέτες τους. » Για τους Πρωταθληµατικούς αγώνες Motocross & Enduro οι “Οµάδες” της ΚΤΜ θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούνται σε δική τους τέντα που θα τους παραχωρεί η ΚΤΜ κατόπιν συνεννόησης µε τον Αγωνιστικό Υπεύθυνο της εταιρίας, το αργότερο µια εβδοµάδα πριν τον αγώνα. (Προσοχή: θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και για περιορισµένο αριθµό αναβατών).

» Κατά την διάρκεια των διήµερων αγώνων Enduro και στο κλείσιµο της πρώτης µέρας, οι αναβάτες των “Οµάδων” ΚΤΜ θα µπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support Team, για την ανασυγκρότηση (Κατόπιν ενηµέρωσης και συνεννόησης µε τον υπεύθυνο του Support Team από την προηγούµενη ηµέρα).

» Οι αναβάτες των “Οµάδων” ΚΤΜ θα έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείµενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιµα, υγρά) στο Support Team της ΚΤΜ για την µεταφορά τους στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.

» Για τους Πρωταθληµατικούς αγώνες Motocross το Support Team της ΚΤΜ θα έχει διαθέσιµα, ελαστικά και σαµπρέλες για όλες τις κατηγορίες σε ειδικές τιµές για τους όλους συµµετέχοντες αναβάτες.

Αγορά µοτοσυκλέτας ΚΤΜ Racing EXC & SX
» Αγορά µοτοσυκλετών οµάδας µε επιπλέον έκπτωση 8%* επί της αγωνιστικής τιµής

Bonus συµµετοχής και διάκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Enduro & MX
Με την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων, οι αναβάτες των “Οµάδων” ΚΤΜ, που κατετάγησαν στην πρώτη πεντάδα των κύριων κατηγοριών (Ε1, Ε2, Ε3 και ΜΧ1,ΜΧ2) µπορούν να αποκτήσουν την επόµενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing µοτοσυκλέτα τους µε έξτρα έκπτωση (που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΚΤΜ) από την αγωνιστική τιµή της που θα ισχύει τότε.  Αναβάτης οµάδας που κατατάσσεται εντός των άνω δικαιούται το προσωπικό Bonus Κατάταξης εάν αυτό είναι µεγαλύτερο από το bonus της “Οµάδας”.

Παράδειγµα: στην Νέα “Οµάδα” των 3 ατόµων ο Α έχει καταταγεί 1ος,
ο Β 2ος και ο + 10ος:

Ο Α θα πάρει την νέα µοτοσυκλέτα του µε έξτρα έκπτωση 14%, ο Β µε 12% και ο +, ενώ δεν δικαιούται έκπτωση σύµφωνα µε την κατάταξη, θα επωφεληθεί µε το 8% έκπτωσης της οµάδας . Oι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ που κατετάγησαν στην πρώτη τριάδα των υπολοίπων κατηγοριών και των 2 αθληµάτων (Enduro & MX) µπορούν να αποκτήσουν την επόµενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing µοτοσυκλέτα τους µε έξτρα έκπτωση* 6% επί της αγωνιστικής τιµής.

Η ΚΤΜ SEE πιστεύει, ότι για να υπάρχουν Πανελλήνια Πρωταθλήµατα, χρειάζονται οι Αναβάτες πρώτα από όλα και µετά οι Λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες µε την αιγίδα της Αναγνωρισµένης Οµοσπονδίας. Χωρίς αυτά τα δυο µέρη καµιά εταιρία δεν µπορεί να βρίσκεται και να υπάρχει στους αγώνες γιατί δεν µπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς αυτούς.

Η KTM SEE A.E., εκτός από τους αναβάτες, θα στηρίξει για την αγωνιστική χρονιά 2014 όλες τις Λέσχες που θα αναλάβουν Πρωταθληµατικούς Αγώνες Enduro & MX δίνοντας στην κάθε µια από αυτές το ποσό των € 200,00 για τους αγώνες ΜΧ και µονοήµερους Enduro και των € 300,00 για τους διήµερους αγώνες Enduro, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια όλων. Ευχόµαστε Ολόψυχα σε Όλους, Αναβάτες και Λέσχες Καλή Αγωνιστική
Χρονιά.

Διευκρινίσεις *: Η έξτρα έκπτωση καθώς και τα bonus έξτρα εκπτώσεων όπου αυτά αναφέρονται, υπολογίζονται στην καθαρή αξία της µοτοσυκλέτας (χωρίς φόρους).

Δεν ισχύουν στις εξής περιπτώσεις: α) αγορά της µοτοσυκλέτας γίνεται µε χρήση του 12µηνου άτοκου διακανονισµού, β) για µοντέλα προσφορών και γ) όταν υπάρχει ανταλλαγή.

KTM South East Europe
Στάθης Κοσµίδης // Racing-Manager // Τηλ.: 210 – 9927 212 //
Φαξ: 210 5547 916 // e-mail: stathis.kosmidis@ktm.gr // www.ktm.com

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...