Ανοίγει για προπόνηση η πίστα της Χαλκίδας

Η  ΑΜΛΕΧ εύχεται «Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα» στο  ¨κόσμο¨  του Motocross, οδηγούς, οικογένειες, μηχανικούς  και ομάδες, Υγεία, Αισιοδοξία, υπομονή για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και Καλή Αγωνιστική Χρονιά. Μετά από ενοχλήσεις πολλών αναβατών και την διαπίστωση της ανάγκης διεξαγωγής προπονήσεων εν΄ όψει της νέας χρονιάς, παρότι τα έργα λειτουργίας του συστήματος διαβροχής είναι σε εξέλιξη, αποφασίστηκε να ετοιμαστεί ο αγωνιστικός χώρος προκειμένου να γίνει κατάλληλος να δεχτεί αθλητές του Motocross για προπονήσεις. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, πιστεύεται ότι Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμη. Η Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδας – Motocross θ’ ανοίξει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 για οργανωμένη προπόνηση των αθλητών του Motocross, ενώ  προσεχώς θα ανακοινωθούν οι  επόμενες ημερομηνίες μέχρι την έναρξη του καινούργιου πρωταθλήματος, πιθανόν μία ανα 15νθήμερο, αφού προηγηθούν κάποιες συζητήσεις, ώστε στο επόμενο διάστημα να δημιουργήσουμε οσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένους αθλητές, αλλά και να μπορούν να συνεχιστούν οι  τελευταίες εργασίες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Το ωράριο θα είναι 9:30 με 16:30, στα διαλείμματα δε, θα μπουν 65cc, 85cc και Quad.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Μετά την διάβαση από την υπερυψηλή γέφυρα στην είσοδο της πόλης, ακολουθείτε τις δημοτικές πινακίδες προς “Πίστα Μηχανοκίνητου  Αθλητισμού (Motocross) Δήμου Χαλκιδέων”. Η κατεύθυνση είναι προς τη Βόρεια Εύβοια. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 38’’29’07 83 Βορ & 23’’39’28 30 Αν.

Η ΑΜΛΕΧ και με τα στελέχη της θα φροντίσουν για τη καλή και ασφαλή διεξαγωγή της. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των συν-αθλητών σας.

Σας περιμένουμε…. Τηλ επικοινωνίας:  6983609005  και  6936111991

131 More posts in ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ category
Recommended for you
VIDEO ME THN ΠΙΣΤΑ CORFU MX PARK

Μια από τις ελάχιστες αθλητικές εγκαταστάσεις που καταφέρνουν να λειτουργούν αυτή την κρίσιμη περίοδο για...