ΚΤΜ Offroad Orange Day στον Ωρωπό

Offroad Orange Days_Hellinmoto_mΓια μια φορά ακόμα η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ σε συνεργασία με την KTM South East Europe, δίνουν την ευκαιρία στους “Φίλους“ της Μάρκας να δοκιμάσουν τις “Ready to Race” μοτοσυκλέτες των Παγκόσμιων Πρωταθλητών !!!. Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ σε συνεργασία με την ALL ROAD TRAINING – RIDERS ACADEMY και την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού και της A.Λ.Μ.Ω. (Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού), την Κυριακή 26 Ιανουαρίου διοργανώνουν στον Ωρωπό Αττικής ένα μοναδικό “ΚΤΜ Offroad Orange Day”. Προσκαλούμε όλους τους αναβάτες Enduro και MX να ξεκινήσουμε χωμάτινα την νέα χρονιά!
Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες αρχίζουν στις 10:00 π.μ. και κλείνουν στις 15:00 μ.μ. σε ένα ξεχωριστό Event όπου θα έχετε την δυνατότητα να οδηγήσετε και να δοκιμάσετε σε ειδικά οριοθετημένη πίστα πέντε μοντέλα ΚΤΜ Offroad Racing 2014.
Συγκεκριμένα διαθέσιμες προς δοκιμή θα είναι οι παρακάτω μοτοσυκλέτες:

»      KTM 250 SX-F

»      KTM 350 SX-F

»      KTM 250 EXC-F

»      KTM 350 EXC-F

»      KTM 350 Freeride

Πέραν της δοκιμής σε πίστα και της ενημέρωσης από τους ανθρώπους της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ για τους τρόπους απόκτησης μιας ΚΤΜ, η A.R.T. σχεδιάζει και μια απολαυστική χωμάτινη βόλτα στην ευρύτερη περιοχή για τους οδηγούς μονοκύλινδρων Travel Enduro και δικύλινδρων μοτοσυκλετών Adventure Enduro με Πλοηγό τον Νίκο Σπανό συνολικού μήκους 60 χιλιομέτρων. Στην βόλτα η συμμετοχή γίνεται με την προσωπική σας μοτοσυκλέτα η οποία πρέπει να είναι εφοδιασμένη με χωμάτινα λάστιχα όπως και εσείς με τον δέοντα εξοπλισμό.

Η περιοχή είναι ιδανική και άνετα προσβάσιμη και για τους φίλους ή την οικογένεια σας. Σε απόσταση αναπνοής από τις τέντες της εταιρίας υπάρχουν καφετέριες και ταβέρνες για να συνδυάσετε την ημέρα και με καλό φαγητό.

Οι άνθρωποι της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ και της A.R.T. θα σας περιμένουν όλους στο KTM “Offroad Orange Day” την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 για ακόμα μια καθαρόαιμη χωμάτινη ημέρα συντροφιά με τα κορυφαία ΚΤΜ χωμάτινα μοντέλα 2014!

Πως θα έρθετε
Ο Ωρωπός απέχει από την Αθήνα 53 χιλιόμετρα. Το σημείο της Εκδήλωσης απέχει 1 χιλιόμετρο από το Πορθμείο Ωρωπού προς Ερέτρια. Φτάνοντας στο Πορθμείο ακολουθήστε τον δρόμο προς Χαλκούτσι, Συκάμινο και σύντομα θα βρείτε τις πορτοκαλί ΚΤΜ τέντες της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ. Δείτε τον χάρτη ή επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε απορίες.

Ο Χώρος
Είναι ιδανικός για μια τέτοια εκδήλωση. 100 συνολικά στρέμματα και μεγάλος χώρος Parking για να αλλάξετε ρουχισμό, αλλά και να παρκάρετε το αυτοκίνητο με το τρέϊλερ σας δίχως άγχος.

Πρόγραμμα
Ξεκινάμε στις 10:00 το πρωί όπου ανοίγουν οι δοκιμές στην πίστα και κλείνουμε την ημέρα στις 16:00. Η Χωμάτινη Βόλτα Adventure θα ξεκινήσει από το σημείο της εκδήλωσης στις 12:30 και θα ολοκληρωθεί στο ίδιο σημείο στις 16:00.

09:30              Άνοιγμα Εγγραφών Δοκιμής στην Πίστα
10:00 – 15:00 Δοκιμές σε group των KTM Offroad 2014
12:30 – 16:00 Adventure Tour με Πλοηγό τον Νίκο Σπανό
16:00             Λήξη Εκδήλωσης.

Ασφάλεια
Η Εκδήλωση πραγματοποιείται με την Έγγραφη Άδεια του Δήμου Ωρωπού, της τοπικής Αστυνομικής Αρχής.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν διαθέσιμα: τετρακίνητο όχημα Rescue, Νοσοκομειακό όχημα, 2 Πυροσβεστικά οχήματα, Γιατρός και πλοηγός Ασφαλείας για την διαδρομή Adventure

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας
Προκειμένου να δοκιμάσετε τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ θα χρειαστεί υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας Δίπλωμα Οδήγησης, Αστυνομική Ταυτότητα, να διαθέτετε και να φοράτε πλήρη Εξοπλισμό προστασίας αναβάτη Enduro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 924 8996

info@hellinmoto.gr

www.hellinmoto.com

Offroad Orange Days_Hellinmoto_m

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...