Απονομές πρωταθλημάτων ΑΜΟΤΟΕ 2013

IMG_2339Οι ετήσιες απονομές των πρωταθλητών μοτοσυκλέτας επέστρεψαν για το 2013 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στον Χολαργό Αττικής με πλήθος κόσμου να παραβρίσκεται σε αυτήν την εκδήλωση. Παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου και φυσικά των ανθρώπων της Ομοσπονδίας ΑΜΟΤΟΕ τιμήθηκαν οι διακριθέντες της χρονιάς όλων των αθλημάτων της μοτοσυκλέτας και ανακοινώθηκαν ευχάριστα νέα για τον χώρο των αγώνων.

Στην όμορφη αίθουσα του Υπουργείου Μεταφορών ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά του 2013 με τις ετήσιες απονομές Κυπέλλων και Πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ. Ήταν μια από τις λίγες φορές που η αίθουσα γέμισε με κόσμο  από ότι μπορούμε να θυμηθούμε από παλαιότερες απονομές που έχει φιλοξενήσει η συγκεκριμένη αίθουσα.  Δυστυχώς στο motocross οι διακριθέντες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν λίγοι και έτσι οι απονομές όλων των κατηγοριών έγιναν μαζί. Μια και αναφερθήκαμε στο motocross να πούμε ότι η απονομές του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν σε άλλη εκδήλωση που θα κάνει η ΑΜΟΤΟΕ στην βόρειο Ελλάδα.

IMG_2350

Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Το επίσημο πρόσωπο των απονομών ήταν ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος που εκτός από πλήθος απονομών απασχόλησε και με τον λόγο που προσφώνησε στην αρχή της εκδήλωσης. Αρνούμενος να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ Στέλιο Κορέλη για την βοήθεια του στις ελληνικές αποστολές στο MXDN στην Γερμανία και ISDE στην Σαρδηνία  (είπε ότι θα παραλάβει τιμητικές πλακέτες στο τέλος της θητείας του αν θέλουν ακόμα να του τις δώσουν), ανακοίνωσε και μια ευχάριστη εξέλιξη για τους Έλληνες αγωνιζόμενους. Από την φετινή χρονιά θα μπει σε ισχύ ένας νέος νόμος που θα επιτρέπει στους αγωνιζόμενους να μεταφέρουν την αγωνιστική μοτοσυκλέτα τους με το επαγγελματικό τους αυτοκίνητο. Αυτός ο νόμος δεν έχει πει ακόμα σε ισχύ για να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, είναι όμως μια σημαντική εξέλιξη για τον χώρο των αγώνων και από ότι ανακοινώθηκε θα ισχύσει την φετινή χρονιά.

IMG_2358

Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής της ΜΧ1 Παν.Κουζής.

Στην αρχή του προγράμματος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Στέλιος Κορέλης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την χρονιά που μας πέρασε. Παρότι ήταν μια δύσκολη οικονομικά χρονιά, το 2013 διοργανώθηκαν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά αγώνες και οι συμμετοχές σημείωσαν σημαντική άνοδο. Αυτό αποτελεί την επίσημη επιβεβαίωση ότι οι αγώνες μοτοσυκλέτας στην χώρα μας βρίσκονται σε άνθηση και αρκετές φορές στην διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε το motocross ως το πιο δημοφιλές άθλημα της μοτοσυκλέτας στην χώρα μας.

IMG_2365

Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής της ΜΧ2 Δημ. Κοντολέτας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα των αγώνων του 2014 που δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε στις απονομές όπως μας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποι της ΑΜΟΤΟΕ στο παρελθόν. Σε σχετική ερώτηση μας, ανακοινώθηκε ότι ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross θα γίνει αργά τον Μάρτιο και το πρωτάθλημα θα έχει την μορφή που είχε και πέρσι με εναλλάξ αγώνες στην βόρειο και νότια Ελλάδα. Επίσης στις 23/3/2014 έχει ανακοινωθεί Βαλκανικός αγώνας motocross στις Σέρρες που είναι μεν μέρος του πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης, υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μένει να διευκρινιστούν σχετικά με τις κατηγορίες 65 και 85cc. Πληροφορίες τώρα θέλουν στο Άργος να γίνεται ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Ν.Ελλάδος ΜΧ στις 15/3/14 και στην Καρυώτισσα  ανάμεσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο για το Β.Ελλάδος.

2014 aponomes dimolianis

Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής της ΟΡΕΝ Σταμ.Δημολιάνης.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...