Husqvarna Test Days στην Ελλάδα

Motoaction_Present_030214Οι νέες ολοκαίνουριες HUSQVARNA 2014 είναι στην Ελλάδα και σε προκαλούν να τις οδηγήσεις στο φυσικό τους περιβάλλον: το χώμα! Η αναμονή τελείωσε! Οι νέες μοτοσυκλέτες Husqvarna 2014, με την υψηλότερη τεχνολογία και την τεράστια αγωνιστική ιστορία βρίσκονται στην Ελλάδα! Και αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο νέο… Οι νέες HUSQVARNA θα διατεθούν για test ride στα HUSQVARNA TEST DAYS όπου οι φίλοι της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τους νέους πρωταγωνιστές στα χωμάτινα τερέν!

Τα HUSQVARNA TEST DAYS ξεκινούν από την Βέροια όπου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων offroad μοντέλων στο Ελληνικό κοινό. Η HUSQVARNA εστιάζοντας στην ικανοποίηση του σημερινού αναβάτη, εξασφάλισε για την Ελλάδα πέντε μοτοσυκλέτες παραγωγής προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από αυτές τις πραγματικά μοναδικές offroad μοτοσυκλέτες.

Τα HUSQVARNA TEST DAYS ξεκινούν αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Τριπόταμο της Βέροιας. η εταιρεία “Motoaction” του Επίσημου Συνεργάτη μας Νίκου Ζουρνατζή (τηλ.24670 86979), αναλαμβάνει τη σημαντική αυτή εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για offroad οδήγηση. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες δηλώστε σήμερα συμμετοχή και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στο test ride.

Μια εβδομάδα αργότερα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, θα γίνει η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αττική σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στα HUSQVARNA TEST DAYS θα είναι διαθέσιμες οι εξής μοτοσυκλέτες:
TC 125, FC 350, TE 300, FE 350 & FE 450

Motoaction_Present_030214

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...