“Motocross In School” με τον Παναγιώτη Κουζή

2014 mxin school addΤο mxin.gr ακολουθώντας τις απαιτήσεις του χωμάτινου κοινού της μοτοσυκλέτας, διοργανώνει  στις 15-16 Φεβρουαρίου στην Αττική, μαθήματα motocross με τον δώδεκα φορές Πανελλήνιο Πρωταθλητή ΜΧ Παναγιώτη Κουζή. Στις δύο ημέρες των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα  προσφέροντας γνώσεις σε θέματα που αφορούν το άθλημα του motocross μέσα και έξω από την πίστα. 

Την ημέρα του Σαββάτου το “Motocross In School” θα ξεκινήσει με θεωρητικά μαθήματα γύρω από την λειτουργία της χωμάτινης μοτοσυκλέτας ενώ στην συνέχεια θα περάσει σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα αναλύοντας την σχέση οδηγού – μοτοσυκλέτας. Μετά το θεωρητικό κομμάτι θα ακολουθήσουν πρακτικά μαθήματα όπου ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής  θα δείξει ασκήσεις και τεχνικές σε διάφορα τμήματα της πίστας καθώς επίσης και συμβουλές στον κάθε ένα ξεχωριστά από τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή και πάλι το πρόγραμμα του “Motocross In School” θα ξεκινήσει με θεωρία όπου ο Παναγιώτης Κουζής θα αναλύσει τον τρόπο προπόνησης που θα πρέπει να ακολουθεί ο εμπλεκόμενος με το άθλημα του motocross και στην συνέχεια, θα ακολουθήσει πρακτική προπόνηση όπου ο πολυπρωταθλητής θα καθοδηγεί με  συμβουλές και υποδείξεις τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να έχουν δικό τους εξοπλισμό(κράνος, μπότες κτλ) και δική τους mototocross ή enduro μοτοσυκλέτα.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλ. 6974319045 – e-mail: papado71@yahoo.com.

2014 mxin school

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...