Ολοκληρώθηκε το πρώτο “Motocross In School”

IMG_2539Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “Motocross In School” στην Αττική που διοργάνωσε το mxin.gr με τον δώδεκα φορές πανελλήνιο πρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή.  Τις δύο ημέρες της εκδήλωσης που έγινε  το περασμένο σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος από διάφορα μέρη της Ελλάδος που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εμπειρία και τις γνώσεις του Έλληνα πολυπρωταθλητή motocross. 

Με την βοήθεια του καλού καιρού(λίγο κρύο μόνο το Σάββατο) αλλά και του καλά προετοιμασμένου χώρου του TRT Fun Track, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση απόλαυσαν ένα όμορφο motocross διήμερο, γνωρίζοντας από κοντά τον Παναγιώτη Κουζή ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις του και προπονήθηκε την Κυριακή μαζί τους, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία γνώσεων και διασκέδασης. Πολλές οι αναφορές και στο τεχνικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας που επιμελήθηκε ο επί σειρά ετών μηχανικός-αγωνιζόμενος του Παναγιώτη Κουζή, Γιώργος Πανδής προσφέροντας από την μεριά του ειδικές αλλά και εμπειρικές γνώσεις γύρω από την αγωνιστική motocross μοτοσυκλέτα. Επίσης όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα ξεχωριστά προϊόντα αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής της Herbalife που στήριξε με την χορηγία της την εκδήλωση.

Το mxin.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη, και την συνεργασία τους για την ομαλή λειτουργία της εκδήλωσης, ειδικά των ανθρώπων που ταξίδεψαν από την μακρινή Μυτιλήνη. Τον Παναγιώτη Κουζή για την ευκαιρία που έδωσε τόσο στο mxin.gr όσο και στους συμμετέχοντες για αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση καθώς και τον Γιώργο Πανδή για την σημαντική προσφορά του. Επίσης ευχαριστούμε την Herbalife και τον Γιάννη Αθανασίου για τα ξεχωριστά προϊόντα τους που συνόδευσαν την εκδήλωση.

Το “Motocross In School” θα ανανεώσει το ραντεβού του στο προσεχές μέλλον σε νέες τοποθεσίες εκτός Αττικής όπου υπήρχε ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση.

This slideshow requires JavaScript.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...