ΚΤΜ Rally Replica διαθέσιμη για παραγγελία

450_Rally_re_voΛίγο παραπάνω από ένας μήνας πέρασε που η KTM έκανε το καταπληκτικό 1-2 στο περίφημο Dakar rally και ο Αυστριακός κατασκευαστής με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι αυτή η καταπληκτική KTM 450 Rally Replica μοτοσυκλέτα πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Το νέο μοντέλο KTM 450 Rally με τo εργοστασιακό κοστούμι έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Οκτώβριο στο OilLibya Morocco Rally όπου έγιναν και οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες αγώνα. Στην συνέχεια η μοτοσυκλέτα μπήκε στον απόλυτο αγώνα rally Dakar με αναβάτη τον Marc Coma λειτούργησε άψογα διανύοντας 9.000 χλμ και χάρισε στην ΚΤΜ την 13η συνεχόμενη νίκη της.

Το προηγούμενο μοντέλο rally κατασκευάστηκε βασισμένο στην εποχή που οι κανονισμοί επέτρεπαν τα 690cc και με το ίδιο σκεπτικό η νέα αυτή μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε από το μηδέν και προσαρμόστηκε στις σημερινές ανάγκες του Dakar με κυβισμό 450cc. Συνδυάζοντας την τεράστια εμπειρία του τμήματος Motorsport, τις γνώσεις του τμήματος R&D , την τεχνολογία ΚΤΜ και την τεχνογνωσία KISKA στον σχεδιασμό, δημιουργήθηκε μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα rally.

Η μοτοσυκλέτα  διαθέτει νέο πλαίσιο, έχει καλύτερη εργονομία, είναι πιο λεπτή με καλύτερη θέση οδήγησης, εντελώς νέα, ξανασχεδιασμένη, πίσω ανάρτηση και νέο μονοκύλινδρο κινητήρα 450cc με ψεκασμό. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης αντλίες καυσίμου μπροστά και πίσω με πολλαπλά ρεζερβουάρ, τα οποία επιτρέπουν στον αναβάτη να επιλέγει την πηγή από την οποία θα τροφοδοτεί με καύσιμο τον κινητήρα, ώστε να ελέγχει την κατανομή βάρους ανάλογα με το τερέν. Ένας νέος πύργος carbon έχει σχεδιαστεί για το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας και προσφέρει στον αναβάτη καλύτερη ορατότητα του μπροστινού μέρους, γεγονός που εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον αναβάτη, αλλά και πολλές ακόμα βελτιώσεις στον σχεδιασμό, δημιουργούν την απόλυτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα rally.

450_Rally_li_hi

Ήταν αναμενόμενο ότι ο ανταγωνισμός το 2014 θα είναι δυνατότερος, γεγονός το οποίο έδωσε στην KTM περισσότερα κίνητρα για να συνεχίσει την επί 13 χρόνια νικηφόρα πορεία της.

Τα χρόνια, η εμπειρία και η γνώση του τμήματος rally και της ομάδας του R&D της KTM έφεραν το καταπληκτικό αποτέλεσμα παίρνοντας ξανά την νίκη και κάνοντας το 1-2 για μια ακόμη φορά, ίσως λίγο ποιο θεαματικά από τις προηγούμενες φορές αφού δεύτερος τερμάτισε ο Jordi Viladoms ο οποίος δεν είχε οδηγήσει την μοτοσυκλέτα παρά μόνο στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα.

Οι Coma και Viladoms επισκέφθηκαν πρόσφατα το εργοστάσιο στο Mattighofen και την ομάδα KISKA προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους όσους εργάστηκαν στο rally project και για την σκληρή δουλειά τους η οποία συντέλεσε στην επιτυχία των εργοστασιακών αναβατών.

KTM’s CEO Stefan Pierer σχετικά με το νέο 450 Rally Replica: “Η φετινή επιτυχία στο Dakar rally ανέδειξε την εμπειρία και την σκληρή δουλειά των ανθρώπων της KTM, οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά με την ομάδα KISKA πάνω στο σχέδιο της νέας μοτοσυκλέτας rally, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που είχαν από όλους τους εργοστασιακούς αναβάτες και τις πολύ σημαντικές πληροφορίες του Marc Coma. Θέλουμε τώρα η εμπειρία αυτής της επιτυχίας του φετινού Dakar να περάσει σε κάθε αναβάτη που επιθυμεί να αγοράσει αυτή την καταπληκτική μοτοσυκλέτα και ιδιαίτερα σε εκείνους που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Οι υπηρεσίες service που παρέχουμε στους ιδιώτες αναβάτες είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που παρέχουμε και στους εργοστασιακούς αναβάτες και είμαστε πολύ περήφανοι που βοηθάμε τόσους πολλούς οδηγούς να επιτύχουν τους στόχους τους στους αγώνες rally.”

Για όλους όσους επιθυμούν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο ανταγωνισμού στους αγώνες rally το 2015 η μοτοσυκλέτα KTM Rally Replica θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των € 24,000 (χωρίς φόρους και ΦΠΑ) και μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του τοπικού Συνεργάτη KTM.

Το πακέτο service και support θα είναι διαθέσιμο για το Dakar Rally με ένα επιπλέον κόστος και αφορά όλα τα μοντέλα rally της KTM. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό συνεργάτη ΚΤΜ. Οι μοτοσυκλέτες καθώς και τα πακέτα υποστήριξης είναι περιορισμένα.

 

www.ktm.com

 

www.ktmimages.com

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...