To “Show Me!” παρουσιάζει τον Νώντα Λογοθέτη

10 -13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 – Κλειστό Γήπεδο ΤaeKwonDo ΦΑΛΗΡΟΥ
Η πρώτη ολοκληρωμένη Έκθεση Extreme Sports, Adventure & Action, Fitness & Health, Hobbies πραγματοποιείται από 10 έως 13 Απριλίου 2014 Κλειστό Γήπεδο ΤaeKwonDo ΦΑΛΗΡΟΥ  και προσφέρει θέαμα, θέαμα που δεν έχεις ξαναδεί στην Ελλάδα σε ένα χώρο! Freestyle Motocross, Extreme 4×4 Jeep, Kart, F3, BMX, Skate, Windsurf, Paintball, Climbing, Κλασσικό Αυτοκίνητο, Μηχανή & Ποδήλατο, parkour, ψάρεμα, Κλήρωση αντίκας… αληθινής αντίκας.

Όλα είναι live, να το θυμάσαι!
Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου η αρένα του TaeKwonDo καλύπτεται από χώμα, υψώνονται λόφοι, στήνονται ράμπες απογείωσης και το σκηνικό του TaeKwonDo αγριεύει γιατί το  SHOW ME παρουσιάζει το Νώντα Λογοθέτη Joined από τον Νορβηγό Stig Aron Froseth σε  ένα διήμερο show Freestyle Motocross που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά! Είστε έτοιμοι για το πρώτο oficial backflip από Έλληνα αθλητή του Freestyle Motocross;

Εξασφάλισε το εισιτήριο σου από πριν!  Φαίνονται πολλά; Εξωπραγματικά; Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Είχες μια απαίτηση που πραγματοποιείται!

SHOW ME HOW IT´S DONE
IT´S A DEMAND!
Check it out
www.showme.com.gr

4023 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΤΑ ΝΕΑ MOTOCROSS KTM 2025!

Οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τα motocross μοντέλα της ΚΤΜ του 2025 διέρρευσαν πρόσφατα...