Νίκη για την Husqvarna στην Πεντέλη

0196_hΣτο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Husqvarna με τον Αρτέμη Σφηναρολάκη, στον δεύτερο αγώνα enduro της χρονιάς.
Δυναμικό παρών έδωσε η Αγωνιστική Ομάδα Enduro Motoaction Husqvarna, στον 2ο αγώνα της χρονιάς που διοργανώθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου στην Πεντέλη Αττικής, με τον Αρτέμη Σφηναρολάκη να κατακτά άξια την 1η θέση στην κατηγορία Νέων Αναβατών. Με πολύ κρύο, βροχή, ομίχλη και δυνατούς άνεμους οι αναβάτες της Επίσημης Αγωνιστικής Ομάδας Motoaction HUSQVARNA ξεκίνησανοδηγώντας τις νέες τους μοτοσυκλέτες ξεπερνώντας δυσκολίες των περασμάτων της απαιτητικής απλής διαδρομής αλλά και των ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Ο Αντώνης Δήμου με την HUSQVARNA FE 350 ξεκίνησε τον αγώνα οδηγώντας προσεκτικά δίχως ρίσκο πτώσης κλείνοντας τον πρώτο κύκλο στην 8η θέση της απαιτητικής Ε2 κατηγορίας. Στην συνέχεια οδηγώντας τους επόμενος τρεις κύκλους με μεθοδικότητα και προσοχή κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση.

1871_h

Ο Αρτέμης Σφηναρολάκης πάνω στη HUSQVARNA TE 125 ξεκίνησε τον δύσκολο αγώνα, οδηγώντας για πρώτη φορά σε πετρώδες τερέν, έκλεισε τον πρώτο κύκλο στην δεύτερη θέση της κατηγορίας και συνεχίζοντας την πορεία προς την δεύτερη νίκη του, κέρδισε τις περισσότερες ειδικές διαδρομές κατακτώντας άξια την πρώτη θέση.

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Team Manager  Νίκος Ζουρνατζής: “ Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των παιδιών στον δύσκολο αυτό αγώνα. Στα 25 χρόνια που συμμετέχω στα Ελληνικά Πρωταθλήματα δε θυμάμαι αντιξοότερες συνθήκες σε αγώνα enduro. Ήρθαμε στην Αττική προετοιμασμένοι για αγώνα σε πέτρα με δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά ο σημερινός καιρός ήταν εντελώς απρόβλεπτος.  Ο Αντώνης οδήγησε εξαιρετικά όλη την μέρα παρόλο που ήταν άρρωστος την περασμένη εβδομάδα. Έφερε την μοτοσυκλέτα κυριολεκτικά άθικτη στο park ferme δίχως προβλήματα και πτώσεις. Ο Αρτέμης οδήγησε για πρώτη φορά σε

τόσο πολύ πέτρα και παρά τις πολλές πτώσεις στην απλή αλλά και τις ειδικές διαδρομές, κέρδισε την πρώτη θέση της κατηγορίας του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την τέλεση του αγώνα και πολλά μπράβο σε όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν.”

2075_h

Αντώνης Δήμου: “Ξεκίνησα επιφυλακτικά τον αγώνα προσέχοντας την μοτοσυκλέτα μου στην διαδρομή αφού μια πτώση στα βράχια μπορούσε να με θέσει εκτός αγώνα λόγο βλάβης ή ακόμη χειρότερα να τραυματιστώ. Η μοτοσυκλέτα μου λειτούργησε άψογα όλη την ημέρα βοηθώντας με να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο με ασφάλεια και ευκολία. «Μαγικό χαλί» στις πέτρες, άψογη στις ειδικές διαδρομές. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σημειώσω καλούς χρόνους στην enduro ειδική διαδρομή χάνοντας κάθε ευκαιρία για καλύτερη θέση στην κατηγορία μου, στην ειδική motocross οδήγησα καλύτερα σημειώνοντας χρόνους πολύ κοντά στους πρώτους. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την βοήθεια και την υποστήριξη όλη την μέρα.“

Αρτέμης Σφηναρολάκης: “Ξεκίνησα τον αγώνα οδηγώντας με προσοχή σε κάθε σημείο, ακολουθώντας τις συμβουλές της ομάδας μου. Η μοτοσυκλέτα μου με βοήθησε πολύ σε κάθε σημείο του αγώνα λειτουργώντας άψογα παντού. Δυστυχώς έπεσα σε όλες τις ειδικές διαδρομές με αποτέλεσμα να χάσω τον ρυθμό μου. Έκανα πολλά λάθη. Δεν μπόρεσα να απολαύσω τον αγώνα και μια πτώση στην απλή διαδρομή του τελευταίου κύκλου με ταλαιπώρησε πολύ.  Παρόλα αυτά η πρώτη θέση μου δίνει πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου  και σε όλους όσους με βοήθησαν μέσα στην παγωνιά της μέρας.”

2988 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
MOTOCROSS TRACK DAY SERRES 28/1/18 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την Κυριακή  28 Ιανουαρίου 2018 το Serres offroad Premio διοργανώνει στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών το 1ο Offroad TrackDay. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι...