2ος Αγώνας Παν. Πρωτ. ΜΧ 2014, Γιαννιτσά – Δηλώσεις πρωταγωνιστών

IMG_8503Από τον αγώνα των Γιαννιτσών θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε μια νέα ενότητα τις “δηλώσεις πρωταγωνιστών” στην προσπάθεια μας να προβάλλουμε αλλά και να προσφέρουμε περισσότερη ενημέρωση από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ 2014. Δείτε παρακάτω τι είχα να πουν οι διακριθέντες των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2 στα Γιαννιτσά.

.
kouzenΠαναγιώτης Κουζής(1ος ΜΧ1)
Στο πρώτο σκέλος είχα καλή εκκίνηση, ξεκίνησα δεύτερος πίσω από τον Κοντολέτα. Κάθισα πίσω του για πέντε γύρους και προσπάθησα να βρω περάσματα σε μια πίστα που δεν είχε περάσματα και ήταν σχεδόν σε όλη της την χάραξη μια γραμμή. Κατάφερα τελικά να περάσω, έφυγα μπροστά και έβαλα το κεφάλι κάτω για να κάνω διαφορά ώστε να μην μπορεί να με ακολουθήσει κανείς και να δει τις γρήγορες γραμμές μου. Στο δεύτερο σκέλος είχα μια καλύτερη εκκίνηση και μαζί με τον Γιώργο Ηλιόπουλο που αν και ήταν τραυματίας από το πρώτο σκέλος έφυγε καλά και καταφέραμε με κάποιο τρόπο να βρεθούμε μαζί στην πρώτη στροφή, κλείνοντας τους υπόλοιπους διεκδικητές της νίκης στις πίσω θέσεις. Έφυγα μπροστά, έκανα πάλι διαφορά και πήρα την νίκη σε ένα δύσκολο και γλιστερό τερέν. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση σε αυτό το τερέν,  είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση του αγώνα όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την κατάσταση της πίστας.

kontoletasΔημήτρης Κοντολέτας(2ος ΜΧ1)
Το πρώτο σκέλος ξεκίνησα πολύ καλά, έφυγα πρώτος στην εκκίνηση και κατάφερα να κρατήσω πίσω μου για τέσσερις γύρους τον Παναγιώτη Κουζή. Οδήγησα καλά όμως ο Παναγιώτης ήταν πιο δυνατός με πέρασε μου έκανε διαφορά και μείναμε εκεί. Στο δεύτερο σκέλος είχα μια πολύ κακή εκκίνηση, έφυγα τελευταίος γιατί γλίστρησε το μηχανάκι μου όταν πήγα να ξεκινήσω και έχασα χρόνο. Προσπάθησα να μαζέψω θέσεις, πέρασα πάλι δεύτερος, έφτασα τον Κουζή στα πέντε δευτερόλεπτα αλλά μετά μου άνοιξε και τερματίσαμε με διαφορά γύρω στα έντεκα δευτερόλεπτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με τις δύο δεύτερες θέσεις.Μάζεψα πολύτιμη εμπειρία και πιστεύω στον επόμενο αγώνα να τα πάω καλύτερα.

vaggelakosΔημήτρης Βαγγελάκος(3ος ΜΧ1)
Στο πρώτο σκέλος η πίστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από το δεύτερο. Ήταν πιο νωπή σε σημεία με μεγαλύτερη πρόσφυση και πιο ξεκούραστη με λιγότερα σαμάρια και λούκια. Γενικά ο αγώνας εμένα δεν μου άρεσε, το τερέν ήταν γλιστερό αλλά τα αποτελέσματα που έφερα ήταν συμπαθητικά. Οι δύο τρίτες θέσεις δεν ήταν άσχημα αλλά δεν ευχαριστήθηκα τον αγώνα με αυτό το τερέν. Ποτέ δεν έχουμε ευχαριστηθεί έναν αγώνα στα Γιαννιτσά. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, δύο τρίτες θέσεις είναι καλά.

arvanitisΓιώργος Αρβανίτης(1ος ΜΧ2)
Στο πρώτο σκέλος είχα μια πτώση στην εκκίνηση, έμπλεξα με κάποιους οδηγούς. Ήταν ένα σκέλος δύσκολο γιατί από τελευταίος κατάφερα να περάσω στην δεύτερη θέση και να τερματίσω σε αυτήν. Στο δεύτερο σκέλος πήρα την εκκίνηση, είχα πολλές δυνάμεις, έδωσα τις πιο πολλές στους πρώτους γύρους κάνοντας μια πολύ μεγάλη διαφορά και κατάφερα να κρατηθώ μπροστά. Οι εντυπώσεις μου για την πίστα ήταν καλές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, γιατί την είχαν βρέξει πάρα πολύ πέρσι και πρόπερσι, φέτος την κράτησαν ξερή αλλά καλύτερα από παλιά. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου κυρίως γιατί κατάφερα να μαζέψω πολλούς βαθμούς. Στόχος μου είναι η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΜΧ2.

kritikosΜανώλης Κρητικός(2ος ΜΧ2)
Στο πρώτο σκέλος, στην εκκίνηση έπεσαν δύο αναβάτες μπροστά μου με αποτέλεσμα να ξεκινήσω περίπου στην έβδομη θέση. Παρόλα αυτά σε δύο γύρους κατάφερα να βρεθώ στην πρώτη θέση και οδήγησα τον αγώνα μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησα λίγο καλύτερα, πέμπτος για την ακρίβεια, άργησα να περάσω στην δεύτερη θέση. Στον πέμπτο γύρο πέρασα δεύτερος αλλά ο πρώτος είχε απομακρυνθεί και δεν μπόρεσα να τον φτάσω. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, ειδικά στο πρώτο σκέλος και κυρίως για τους βαθμούς στο πρωτάθλημα που πλησίασα τον πρώτο και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να τα πάω ακόμα καλύτερα.

touratzidisΓιάννης Τουρατζίδης(3ος ΜΧ2)
Το πρώτο σκέλος ήταν πολύ καλό, η πίστα ήταν τέλεια και παρά την ατυχία μου στην εκκίνηση(πτώση) για εμένα ήταν το καλύτερο μου σκέλος από πλευράς απόδοσης. Ξεκίνησα τελευταίος και προσπάθησα να μαζέψω θέσεις τερματίζοντας τελικά τρίτος. Στο δεύτερο σκέλος δεν ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση μου.  Ξεκίνησα σχετικά καλά, η πίστα γλιστρούσε και δεν μπόρεσα να κυνηγήσω τον πρωτοπόρο. Είχα μια πτώση και έμεινα λίγο πίσω αλλά τελικά κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα μου, μάζεψα βαθμούς για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι τα πράγματα τελείωσαν καλά.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...