Μαύρη Τετάρτη για τo MXGP

Μέσα σε μια ημέρα τέσσερις οδηγοί του MXGP βγήκαν εκτός μάχης. Σε προπόνηση στο Beckenham της Αγγλίας οι Max Nagl(Honda HRC), Glenn Coldenhoff(Olmen Rockstar Suzuki), Mike Krass(Beursfoon Suzuki) και Todd Waters(Red Bull Husqvarna) τραυματίστηκαν σοβαρά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Οι πρώτες ανακοινώσεις θέλουν τους οδηγούς να έχουν πέσει σε ένα μεγάλο κενό, πιθανότατα εκτός πίστας και να έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους.

Τον πιο σοβαρό τραυματισμό έχει υποστεί ο Mike Krass με σπασμένα πλευρά και χτυπημένο πνεύμονα, σπασμένη ωμοπλάτη και κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο ύψος του λαιμού. Ο αυστραλός Todd Waters έχει σπάσει την κλείδα του, και το πόδι του στο ισχίο, ο γερμανός Max Nagl τον καρπό του  και ο ολλανδός Glenn Coldenhoff έχει ζημιά στο γόνατο του.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό καθώς είναι εξαιρετικά περίεργο τέσσερις οδηγοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να τραυματίζονται σοβαρά, στην ίδια πίστα, την ίδια ημέρα και στο ίδιο σημείο.

Τελευταία ενημέρωση: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε στο Eersel της Ολανδία,  μετά από ένα άλμα όπου ο Krass με έναν ερασιτέχνη οδηγό έπεσαν με αποτέλεσμα οι Nagl και Waters που ακολουθούσαν να πέσουν πάνω τους. Ο Coldenhoff τραυματίστηκε σε άλλο περιστατικό στο Βέλγιο.

Φωτογραφία από την μοτοσυκλέτα του M.Nagl.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...