Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Motocross In School

IMG_0046Το “Motocross In School με τον Παναγιώτη Κουζή” ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα για την δεύτερη φετινή διοργάνωση των μαθημάτων motocross, με τον Έλληνα πολυπρωταθλητή. Αρκετοί ήταν οι φίλοι του αθλήματος της δυτικής Ελλάδας που επέλεξαν να συμμετάσχουν για να γνωρίσουν από κοντά τον Παναγιώτη Κουζή και να μάθουν τους τρόπους αλλά και τις τεχνικές που τον έχουν οδηγήσει στην κατάκτηση νικών και πρωταθλημάτων στην πολύχρονη καριέρα του.

Στο διήμερο των μαθημάτων που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ. έγινε εκτεταμένη αναφορά στην αντιμετώπιση των στροφών, δουλεύοντας καινοτόμες ιδέες και αντιλήψεις που χρησιμοποιεί ο Παναγιώτης Κουζής στην οδήγηση του. Οι συμμετέχοντας έμαθαν καινούργιους και πιο ουσιαστικούς τρόπους διαχείρισης της κάθε στροφής τους οποίους και τελειοποίησαν στο τέλος του διημέρου. Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν με αναφορές σε θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα αλλά και την αθλητική διατροφή.

Κοντά και σε αυτήν την εκδήλωση ο ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife Γιάννης Αθανασίου, στηρίζοντας ακόμα μια σημαντική δραστηριότητα στον χώρο του motocross και γενικότερα στην χωμάτινη μοτοσυκλέτα.

Το mxin.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο δεύτερο Motocross In Schoοl, τον Γιάννη Αθανασίου για την φιλοξενία και την οργάνωση, την Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ. για την διάθεση της πίστας και φυσικά τον Παναγιώτη Κουζή για τον χρόνο που διέθεσε στο πιεσμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του.

This slideshow requires JavaScript.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...