Husqvarna Factory Replica Racing Στολή – Διαθέσιμη για Όλους !!!

3HS152330X_Factory_Replica_ShirtΗ Husqvarna Motorcycles με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η επίσημη ενδυμασία των αναβατών της Εργοστασιακής Ομάδας  Bel-Ray Husqvarna, είναι διαθέσιμη για όλους σε ειδική έκδοση replica. Η Factory Replica στολή, μπλούζα και παντελόνι, που χρησιμοποιούν οι Pela Renet, Graham Jarvis, Thomas Oldrati, Joakim Ljunggrenκαι Mathias Bellino, κατασκευάζεται αποκλειστικά για την Husqvarna από την Shot, προσφέροντας υψηλό στυλ και επιδόσεις.

Η στολή συνδυάζει τις τρεις αποχρώσεις του μπλε, με το κίτρινο και το λευκό χρώμα της μάρκας και έχει εμφανή λογότυπα Husqvarna Motorcycles όπως αυτά χρησιμοποιούνται από τους εργοστασιακούς αναβάτες, προσδίδοντας factory εμφάνιση και στυλ. Το παντελόνι έχει ανατομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση, διαθέτει αεραγωγούς στους μηρούς, καθώς και εσωτερικά προστατευτικά στα γόνατα από ενισχυμένο Kevlar. Το jersey έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την maximum κινητικότητα, είναι κατασκευασμένο από υλικό micro-meshpolyester και έχει ειδική εκτύπωση για μεγαλύτερη αντοχή (πρόληψη ξεθωριάσματος).

3HS152330X_Factory_Replica_Shirt

Τώρα όλοι οι αναβάτες μπορούν να φορέσουν την στολή που φοράνε οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Enduro & Extreme Enduroτης Husqvarna.

3HS152230X_Factory_Replica_Pants

Διαθέσιμα τώρα σε όλους το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της HusqvarnaMotorcycles.

Προτεινόμενες Λιανικές με 23% ΦΠΑ:

 

Μπλούζα € 50,00 όλα τα μεγέθη.

Παντελόνι € 142,50όλα τα μεγέθη

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...