O Jeffrey Herlings στην Αμερική!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 Jeffrey Herlings σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι θα τον ενδιέφερε φέτος να αγωνιστεί σε κάποιους αγώνες του αμερικανικού πρωταθλήματος AMA Motocross. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σταματάει για ένα μήνα τον Αύγουστο δίνοντας αυτό το περιθώριο σε οδηγούς του παγκοσμίου να συμμετέχουν στο ΑΜΑ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην καλοκαιρινή ανάπαυλα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οδηγοί από την Ευρώπη συμμετέχουν στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Στο πρόσφατο παρελθόν ο Marc deReuver αλλά και οι οδηγοί της Rocstar Suzuki Clement Desalle και Kevin Strijbos είχαν αγωνιστεί με επιτυχία στο διάσημο AMA Motocross.

Ωστόσο για τον Herlings τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά αφού είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει την “υποχρέωση” να κερδίσει στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Όχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά και για εμπορικούς λόγους καθώς η ΚΤΜ δεν έχει ξεκινήσει καλά στους πρώτους αγώνες του AMA Motocross στην μικρή κατηγορία και θέλει μια δυνατή προβολή. Όπως και να έχει η εξέλιξη αυτή θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αν επιβεβαιωθεί και αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε έναν ή και στους τρεις από τους  τελευταίους αγώνες του AMA Motocross σε Unadilla, Indiana και Utah.

Ακολουθεί ένα περσινό video με τον J.Herlings να προπονείτε στην Αμερική.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...