3ος Αγώνας Πρωταθλήματος ΜΧ Β.Ελλάδος, Πτολεμαϊδα – Αποτελέσματα

Το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος πέρασε στον τρίτο του φετινό αγώνα πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα στην πίστα της Πτολεμαΐδας όπου στις περισσότερες κατηγορίες δεν κέρδισαν οι πρωτοπόροι των βαθμολογιών.

Κατηγορία ΜΧ-Expert
Μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος στην Κοζάνη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δημήτρης Μπαξεβάνης δεν συμμετείχε ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στα “πιστόλια” της ΜΧ2 να μονομαχήσουν για την πρώτη θέση. Σε μια πίστα που και πέρσι είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση ο Γιάννης Τουρατζίδης που πάει καλά στην άμμο είτε αυτή βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα είτε στην Χαλκίδα, κατάφερε να πάρει και τα δύο σκέλη ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας. Την δεύτερη θέση μοιράστηκαν Γιώργος Αρβανίτης και Αλέξανδρος Γεωργαντάς με τον Αρβανίτη να επικρατεί στην ισοβαθμία με το καλύτερο αποτέλεσμα στο δεύτερο σκέλος.

Αποτελέσματα ΜΧ-Expert
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Κατηγορία ΜΧ1
Ο επικεφαλής της βαθμολογίας για την κατηγορία  Ευάγγελος Τσιάγκας αν και υπερασπίστηκε την θέση του κερδίζοντας το πρώτο σκέλος ωστόσο ο Χρήστος Λουμπουτσκός(2-1) κέρδισε το δεύτερο σκέλος που του έδωσε την νίκη στον αγώνα και την πρωτοπορία στην βαθμολογία. Η δεύτερη θέση πήγε στον Βασίλη Πακαταρίδη(3-2) ενώ τρίτος τερμάτισε ο Τσιάγκας(1-3).

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Κατηγορία ΜΧ2
Ο περσινός πρωταθλητής Ανέστης Ράδος κατάφερε με διπλή νίκη να επεκτείνει το βαθμολογικό του προβάδισμα έναντι του δεύτερου στην βαθμολογία αλλά και στον αγώνα Στάθη Φυσέκη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ούσλιος.

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Κατηγορία Junior
Δυστυχώς ο Δημήτρης Τουρατζίδης δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την πρωτοπορία του στην βαθμολογία καθώς δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Οι Άγγελος Βογιατζής και Σαράντης Μαλακάκης μοιράστηκαν νίκες και βαθμούς με τον Βογιατζή όμως να παίρνει την νίκη στον αγώνα και τον Μαλακάκη να καταλαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας. Τρίτος στα σκέλη και στον αγώνα τερμάτισε ο Βασίλης Γρηγοριάδης.

Αποτελέσματα Junior
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Κατηγορία Mini
Δεν είχε αντίπαλο ο Αντώνης Σάγμαλης στην Πτολεμαΐδα κερδίζοντας άνετα και τα δύο σκέλη αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η πρωτοπορία του στην βαθμολογία στο Βορείου αλλά και στο Ανατολικής Ευρώπης. Δύο δεύτερες θέσεις πέτυχε ο Δημήτρης Καλαθάς ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέλιος Μουρατίδης.

Αποτελέσματα Μini
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Κατηγορία Senior
Οι ενδιαφέρουσες μάχες για τις πρώτες θέσεις του αγώνα και τις βαθμολογίας συνεχίστηκαν και στην Πτολεμαΐδα με τον Νίκο Μαργαρίτη όμως να έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Ο Μαργαρίτη πήρε την νίκη και διεύρυνε σημαντικά το προβάδισμα του στην βαθμολογία αφήνοντας τον Αδάμο Πράσσο στην δεύτερη θέση και τον Γιώργο Χασάπη τρίτο.

Αποτελέσματα Senior
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Επόμενος αγώνας 28/09/14 Εξοχή.

Φωτογραφία: Αρχείο mxin.gr

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...