KTM Summer Sales ’14 – Φέτος πάμε διακοπές με ΚΤΜ

KTM_SUMMER_OFFERSΑνανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας, ετοιμαζόμαστε για διακοπές και εξοπλίζουμε την μοτοσυκλέτα μας με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις επωφελούμενοι από τις μοναδικές προσφορές της KTM South East Europe.

Από την Δευτέρα 7 Ιουλίου και μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου σε ένα μοναδικό Bazaar στο κατάστημα KTM RACING CENTER 500, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 500 στον Άλιμο, θα βρείτε για πρώτη φορά τα είδη ένδυσης KTM & HUSQVARNA μαζί σε ασυναγώνιστες τιμές!!!

Αγαπημένα προϊόντα, ανδρικά γυναικεία, παιδικά, t-shirts, μαγιό,στρώματα θαλάσσης, πιπίλες, μπιμπερό, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, θήκες κινητών, τσάντες, μπότες, παπούτσια, κράνη, πορτοφόλια, κάλτσες, ρολόγια, μπρελόκ, πάζλ, πιτζάμες, εσώρουχα, ποδήλατα, στολες offroad, στολές street, διακοσμητικά και ότι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50%

Και δεν είναι μόνο αυτό… Την Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 18:00μμ είστε όλοι καλεσμένοι για να κάνουμε τα αποκαλυπτήρια μιας μοτοσυκλέτας έκπληξη!!!

Το ωράριο λειτουργίας του Bazaar είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Προσοχή το Bazaar θα διαρκέσει από τις 07.07 έως τις 11.07 και αφορά επιλεγμένα αξεσουάρ και είδη ένδυσης προηγούμενων collection

Για περισσότερες πληροφορίες:

KTM SEE A.E.
Λ. Βουλιαγμένης 500 Άλιμος
Τηλ.: 210 9927 212
e-mail: info@ktm.gr
url: www.ktm.com

 

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...