Στην ΚΤΜ D.Pootjes και P.Jonass στην Kawasaki o J.Tixier

Η Red Bull KTM πρόσφατα ανακοίνωσε την προσθήκη ακόμα δύο νέων οδηγών στην ομάδα της για τις κατηγορίες ΜΧ2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross. O Pauls Jonass στο παγκόσμιο και Davy Pootjes στην Ευρώπη θα φορέσουν τα χρώματα της ομάδας ενώ ο Jordi Tixier θα μετακομίσει πιθανότατα στην CLS Kawasaki. 

Ετοιμάζοντας το roster της για την νέα χρονιά η Red Bull KTM προχώρησε στην μεταγραφή του 16χρονου Davy Pootjes από την Ολλανδία για να αγωνιστεί στην ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross ΕΜΧ250 αλλά θα κάνει και μερικούς αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ2. Ο Pootjes την φετινή χρονιά αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό ΕΜΧ125 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγωνιστικός Διευθυντής της ΚΤΜ Pit Beirer, με τον νεαρό D.Pootjes.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Jordi Tixier δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στην Red Bull KTM παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην κατηγορία της ΜΧ2. Η ανακοίνωση της αντικατάστασης του από τον λετονό Pauls Jonass επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν τον γάλλο να πηγαίνει στην CLS Kawasaki, μαζί με τον Tommy Searle και την κατηγορία MXGP. Ο Jonass είναι 17 ετών και ξεκίνησε φέτος να αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό της ΕΜΧ250 με την Marchetti KTM Team αλλά μετά τα μισά της σεζόν μεταπήδησε στο Παγκόσμιο της ΜΧ2. Έχει δύο παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό του, το 2011 στα 85cc και το 2013 στην Junior 125cc.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...