Νέο e-shop από την DKRacing

2012 dk racing logoΤο νέο μας site είναι γεγονός κι έχει σχεδιαστεί με πολύ προσοχή για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου μοτοσικλετιστή και αγωνιζόμενου.

Με περισσότερα από 7.000 προϊόντα είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μαζί πιο είναι αυτό που σας ταιριάζει με ειλικρίνεια χωρίς παραπλανητικές εκπτώσεις και προσφορές όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις που οι δελεαστικές προσφορές είτε δεν υπάρχουν είτε δεν υπήρξαν ποτέ.

Έχοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τα είδη υπάρχοντα προϊόντα που έχουμε ετοιμοπαράδοτα αλλά και πολλά άλλα που θα χρειαστείτε και δεν τα έχουμε άμεσα διαθέσιμα σε σύντομο χρόνο μπορούμε να σας τα παρέχουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας υπάρχει δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 199 euro, ενώ για αγορές άνω των 499 euro υπάρχει η δυνατότητα τριών άτοκων δόσεων σε συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα.

Ακλουθώντας τις εξελίξεις και κυνηγώντας την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που θέλουμε να σας προσφέρουμε δημιουργήσαμε με πάθος και ειλικρίνεια αυτό το διαδικτυακό κατάστημα που κάνει τις αγορές σας πιο γρήγορες, πιο εύκολες και πιο χρήσιμες στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε στην χώρα μας. Εμείς εστιάζουμε να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες που έχετε και όχι να σας προτρέψουμε να δημιουργήσετε εικονικές ανάγκες που πραγματικά δεν χρειάζεστε.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της DKRacing.gr.

2014 dkracing

 

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...