O T.Rattray στην KRT Monster Energy Kawasaki

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αμερικανικά media ο Tyla Rattray δήλωσε πως έχει υπογράψει με την KRT Monster Energy Kawasaki για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP του 2015. Κάλυψε την θέση του Gautier Paulin, βάζοντας τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Ryan Villopoto στο παγκόσμιο ή  αντιθέτως μας φέρνει πιο κοντά σε αυτό το ενδεχόμενο;

Η μεταγραφή του Tyla Rattray στην Kawasaki είναι κάτι που κανένας δεν θα περίμενε να συμβεί αφού ο αναβάτης από την Νότιο Αφρική δεν έχει δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε Αμερική και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια που να δικαιολογούν την μετακίνηση του σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Η KRT Monster Energy Kawasaki θα μπορούσε να βρει καλύτερο αντικαταστάτη του Gautier Paulin(που την νέα σεζόν θα βρίσκεται στην HRC Honda) επιλέγοντας από τους ταλαντούχους οδηγούς της ΜΧ2 που το 2015 θα πρέπει να αλλάξουν κατηγορία ή ακόμα και τον Max Nagl που απομακρύνθηκε από το HRC Honda.

Ωστόσο ο Rattray τυχαίνει να είναι αδελφικός φίλος του Ryan Villopoto και δεν αποκλείεται ο RV να τον επέλεξε για ομόσταυλο στην ομάδα, ώστε να κάνουν μαζί προπόνηση κάτι που οι αμερικάνοι οδηγοί συνηθίζουν να το βάζουν ως όρο στα συμβόλαια τους. Αν αυτή είναι η πραγματική εξέλιξη θα συμβεί το παράδοξο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μια εργοστασιακή ομάδα να έχει τρεις οδηγούς στην ίδια κατηγορία.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...