AMA MX – Μεταγραφικά σενάρια, φήμες και υπογραφές

Η περίοδος των μεταγραφών έχει ξεκινήσει για τα καλά στο αμερικανικό πρωτάθλημα και δεσπόζει η φημολογία για το που τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ryan Villopoto. Όπως έχουμε δει το τελευταίο διάστημα εκτός από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης πλέον και αυτά της Αμερικής φαίνεται να έχουν αποδεχτεί το σενάριο που κυκλοφορεί όμως δεν είναι το μοναδικό που θα μας απασχολήσει φέτος. 

Yoshimura Suzuki
To σίγουρο για την ομάδα είναι ότι ο James Stewart έχει υπογράψει συμβόλαιο και για το 2015. Υπάρχει η φήμη ότι η ομάδα έχει προσλάβει ακόμα έναν οδηγό(ίσως τον Ken Roczen) ενώ θυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπόθεση ντόπινγκ του Stewart. Οπότε αναμένονται εξελίξεις.

RCH Suzuki
H ομάδα του Ricky Carmichael προσπαθεί να βρει την λύση για νά έχει στις τάξεις της τον Ken Roczen. Το πρόβλημα είναι ότι ο Carmichael είναι δεσμευμένος με την Monster Energy και ο Roczen με την Red Bull. To σίγουρο είναι ότι ο Roczen θα είναι με Suzuki την νέα περίοδο αλλά αν δεν λυθεί το πρόβλημα πιθανότατα να πάει στην Yoshimura Suzuki. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα θα αποφασίσει η ομάδα αν θα έχει τελικά και δεύτερο οδηγό, ο Broc Tickle πάντως περιμένει.

Red Bull KTM
Η ομάδα βρήκε αντικαταστάτη του Ken Roczen  που αποχώρισε για την Suzuki και για την νέα χρονιά στο πλευρό του Ryan Dungey θα είναι ο Dean Wilson στην μεγάλη κατηγορία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τον Οκτώβριο. Όσο για την μικρή κατηγορία η ομάδα παραμένει με τον Marvin Musquin και δεν θα έχει την νέα σεζόν τον Dean Ferris που θα συνεχίσει την καριέρα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Monster Energy Kawasaki
Όπως είναι γνωστό από την άνοιξη η ομάδα προσέλαβε τον Davi Millsaps για την μεγάλη κατηγορία και αναμένει να δει αν ο Ryan Villopoto θα συνεχίσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και για το 2015. Αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια και RV πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις τάξεις της θα προστεθεί και ο Wil Hahn.

Geico Honda
H ομάδα δεν θα έχει to 2015 τον Wil Hahn και θα συνεχίσει με τον Eli Tomac. Για την μικρή κατηγορία ακόμα δεν υπάρχουν εξελίξεις.

American Honda
Πρόσφατα το συμβόλαιο του Trey Canard ανανεώθηκε για ακόμα δύο χρόνια ενώ στην θέση του Justin Barcia που αποχώρησε ήρθε ο Cole Seely.

Rockstar Energy Husqvarna
Πριν καλά καλά προλάβει να αγωνιστεί με την νέα μοτοσυκλέτα της ομάδας ο Davi Millsaps αποχώρησε για την Kawasaki. Στην μεγάλη κατηγορία θα εκπροσωπήσει την ομάδα ο πρωταθλητής Lites Δύσης Jason Anderson που ανεβαίνει από την Lites. Τι θα γίνει με την μικρή κατηγορία ή αν θα υπάρχει και δεύτερος οδηγός στα μεγάλα είναι κάτι που θα το δούμε στην συνέχεια.

Yamaha JGR
H μεγάλη είδηση ήταν η προσθήκη του Justin Barcia στην JGR Yamaha από την Honda Muscle Milk. Επίσης φαίνεται ότι ο Weston Peick και ο Phil Nicoletti θα προστεθούν στην συνέχεια ενώ αποχωρούν οι Justin Brayton και Josh Grant.

BTO Sports KTM
Στην ομάδα θα συνεχίσει ο Andrew Short ενώ ο Justin Brayton θα είναι ο δεύτερος οδηγός.

Two Two Motorsports
O ιδιοκτήτης και οδηγός της ομάδας Chad Reed θα συνεχίσει και για την σεζόν του 2015 όπου μάλιστα θα έχει και για πρώτη φορά και δεύτερο οδηγό που πιθανότατα θα είναι ο Josh Grant.

Moto Consepts
H ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Mike Alessi και ψάχνουν ακόμα έναν αναβάτη για να συμμετάσχουν στο AMA Supercross το πρωτάθλημα motocross Καναδά και επιλεκτικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Δεν ανακοινώθηκε με ποια εταιρία μοτοσυκλετών θα συμμετέχουν, φέτος ήταν με Suzuki.

 

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...