J.Stewart και M.Musquin κερδίζουν το Red Bull Straight Rhythm(video)

Μετά την επιτυχία του περσινού Red Bull Straight Rhythm η γνωστή εταιρία διοργάνωσε στην Pomona της California και φέτος αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. Οι προκριματικές σειρές οδήγησαν στον τελικό αλλά και στην νίκη τους James Stewart στην κατηγορία OPEN και Marvin Musquin στα 250. 

Η μορφή του αγώνα παρέμεινε και φέτος απλή. Μια ευθεία 800 μέτρων περίπου με διάφορα εμπόδια Supercross όπου οι αγωνιζόμενοι έπρεπε να αποκλείσουν ο ένας τον άλλο κερδίζοντας δύο αγώνες, για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Το μεγάλο όνομα του αγώνα ήταν ο James Stewart της κατηγορίας ΟΡΕΝ ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει χωρίς να χάσει κανένα αγώνα τους Scott Champion,  Josh Hansen και Malcolm Stewart στον δρόμο του για τον τελικό όπου συνάντησε εκεί τον Justin Brayton. Χρειάστηκε όπως δήλωσε ο James να οδηγήσει πάνω από το όριο για να κερδίσει τελικά τον αδερφό του στα ημιτελικά ενώ είχε πιο εύκολη δουλειά στον τελικό κερδίζοντας τον Brayton. Στον μικρό τελικό ο M.Stewart κέρδισε τον Dean Wilson. Επίσης στην κατηγορία συμμετείχε και ο Travis Pastrana με μια μετατροπή RM 500 δίχρονο, χαρίζοντας άφθονο θέαμα παρά το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε.

Στα 250 ο Marvin Musquin δεν είχε αντίπαλο φτάνοντας στην κατάκτηση του τελικού κερδίζοντας τον ομόσταυλο του για την νέα περίοδο στην Red Bull KTM Justin Hill. Νικητής του μικρού τελικού ήταν ο Jesy Nelson που κέρδισε τον Justin Bogle.

Αποτελέσματα

Open Class

  1. James Stewart
  2. Justin Brayton
  3. Malcolm Stewart
  4. Dean Wilson

 250 Class

  1. Marvin Musquin
  2. Justin Hill
  3. Jessy Nelson
  4. Justin Bogle

Ακολουθεί video με στιγμιότυπα του αγώνα.

4012 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ-ΕΚΛΟΓΗ ΔΣ 2024

Το προσωρινό ΔΣ της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όπως αυτόδιορίστηκε με την απόφαση 33/2024 του...