Το mxin.gr στο KTM Off Road Days 2014

2014 ziria4Ένα από τα ξεχωριστά events που περιμένουμε μέσα στην χρονιά είναι και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η KTM South East Europe παρουσιάζοντας τα νέα χωμάτινα μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε οχτώ μοναδικά χωμάτινα μοντέλα από On-Off έως και ηλεκτρικό σε μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση. 

Εδώ για ακόμα μια φορά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην πορτοκαλί εταιρεία και στους εκπροσώπους της στην Ελλάδα, για την εξαιρετική δουλεία που κάνει κάθε χρόνο δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και στους απλούς υποψήφιους αγοραστές να οδηγήσουν σε πραγματικές συνθήκες τις μοτοσυκλέτες, μέσω των Off-Road Days που πραγματοποιεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.  Φέτος στα Ζήρεια των Τρικάλων Κορινθίας μας περίμεναν οχτώ μοτοσυκλέτες οι οποίες απασχολούν ήδη(οι περισσότερες) την χωμάτινη αγορά του 2015. Δύο μοτοσυκλέτες enduro έκδοσης Six Days και μια απλή, δύο motocross, ένα Off-Road και το Freeride στην κανονική και ηλεκτρική έκδοση μας γέμισε εμπειρίες και ύλη για τις επόμενες κρύες μέρες του Νοεμβρίου.

Προσεχώς λοιπόν τα Test Ride από το KTM Off-Road Days 2014 και μην ξεχνάτε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου μπορείτε να βρεθείτε στο event  που πραγματοποιείτε στην Βέροια.

Φωτογραφίες: mxin.gr, Χρήστος Καραγιωργάκης

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...