Φωτοιστορίες Αιγίου

IMG_8644Με τον αγώνα του Αιγίου ολοκληρώθηκε ο θεσμός του Πρωταθλήματος ΜΧ Ν.Ελλάδος 2014. Οι φωτοιστορίες μας από τον αγώνα είναι αφιερωμένες στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας που συμμετείχαν στον αγώνα και φυσικά υπάρχει η συλλογή από τις καλύτερες εικόνες που συλλάβαμε στην πίστα του Κρίνος

Από τον αγώνα του Αιγίου έχουμε περίπου 1500 φωτογραφίες. Ρωτήστε μας για τις δικές σας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας, δίνοντας οπωσδήποτε το e-mail σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

IMG_7899

Ο Δ.Βαγγελάκος είχε το πλεονέκτημα στην κατηγορία MX Expert έχοντας αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες. Πήρε άνετα τον τίτλο.

IMG_7927

Ο Μ.Σκύβαλος ανέβηκε στην δεύτερη θέση της MX Expert μόλις στο τελευταίο σκέλος αφήνοντας τρίτο τον Μανώλη Κρητικό που δεν συμμετείχε στο Αίγιο.

IMG_8649

Ο Γ.Ηλιόπουλος μπορεί να μην τερμάτισε στην τρίτη θέση της MX Expert, κέρδισε όμως τα τρία από τα τέσσερα σκέλη που συμμετείχε στον θεσμό καθώς και τον τελευταίο αγώνα στην πατρίδα του το Αίγιο.

IMG_8019

Ο Κ.Καράκης υπερασπίστηκε επάξια τον περσινό του τίτλο στην ΜΧ1 δίνοντας δυνατές μάχες σε κάθε αγώνα.

 

IMG_8088

Οι έξι νίκες στα 8 σκέλη που αγωνίστηκε ο Κ.Κόττης, δεν ήταν αρκετές για να του δώσουν τον τίτλο της ΜΧ1. Ίσως αν ήταν 7, να μην τερμάτιζε στην δεύτερη θέση.

IMG_8167

O Β.Τσεκούρας κέρδισε στο τελευταίο σκέλος την μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση της ΜΧ1 ανάμεσα σε τρεις οδηγούς.

IMG_8252

Με μόλις ένα βαθμό ο Β.Χρυσοχός κέρδισε τον τίτλο της ΜΧ2 από τον B.Λαγούδη. Οι μάχες του ήταν εντυπωσιακές, άλλωστε και ο ένας βαθμός που τους χώρισε τελικά, δείχνει ότι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

IMG_8445

Για δεύτερη χρονιά δεύτερος ο Β.Λαγούδης στην ΜΧ2 του Νοτίου. Πήρε δύο νίκες στο Αίγιο που του άφησαν πικρή γεύση καθώς δεν ήταν αρκετές για την κατάκτηση του τίτλου.

IMG_8317

Με όπλο την σταθερότητα και την καλή τεχνική του ο Νίκος Ξένος πήρε άνετα την τρίτη θέση στην ΜΧ2.

IMG_8528

Για τον Φ.Κόλλια έχουμε αναφέρει ότι πήρε το Παν. Πρωτ. ΜΧ 2014 στην Junior αλλά και το πρωτάθλημα στο Νοτίου…αυτό που δεν είπαμε είναι ότι παρέμεινε αήττητος ολόκληρη την χρονιά.

IMG_7821

Στην δεύτερη θέση της Junior τερμάτισε ο Γρηγόρης Κραμβουσάνος, αν και είχε σε αρκετούς αγώνες την ταχύτητα να ακολουθήσει τον Κόλλια ωστόσο ήταν επιρρεπείς στα λάθη.

IMG_8510

Κανονικά ο Τ.Αλειφερόπουλος θα έπρεπε να αγωνίζεται στην Mini, o σωματότυπος του όμως τον έφερε στην Junior όπου είχε θεαματική πορεία τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Τρίτος στο πρωτάθλημα είναι ο Παναγιώτης Κονοπισόπουλος που δεν συμμετείχε στο Αίγιο.

IMG_8562

Ο Α.Ανδρέου όσες φόρες κι αν έπεσε την φετινή χρονιά(λίγες) βρήκε τον τρόπο να σηκωθεί και να κερδίσει άνετα τον τίτλο της Mini. Μετά τον Κόλλια και αυτός αήττητος.

IMG_9044

Ο Κ.Ευαγγελόπουλος με το ξεχωριστό του στιλ τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Mini.

IMG_7871

Mε σταθερούς τερματισμούς ο Μ.Σαραντινούδης πήρε το No3 στην Mini.

 

155 More posts in ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ category
Recommended for you
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ENDURO ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Το φετινό αγωνιστικό enduro στην χώρα μας, έκλεισε με ένα πολύ όμορφο αγώνα στους Αγίου...