Βγήκαν τα KTM SX Factory Edition IV και είναι τα SX του 2016

Οι νέες μοτοσυκλέτες motocross της ΚΤΜ που πρόσφατα είδαμε να προπονείται ο Antonio Cairoli και ο Jeffrey Herling της εργοστασιακής ομάδας Red Bull KTM βγήκαν στην παραγωγή και αποτελούν τις μοτοσυκλέτες Factory Edition IV 2015. Οι πρώτες δημοσιεύσεις έγιναν στην Αμερική και αναμένουμε την αντίστοιχη στην Ευρώπη. 

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι Factory Edition IV 2015 έχουν νέο πλαίσιο, πλαστικά και πολλές αλλαγές στον κινητήρα, θα είναι πέντε κιλά το 450 και 3.5 το 250 ελαφρύτερα, θα διαθέτουν σύστημα εκκίνησης και επιλογέα χαρτογράφησης στο τιμόνι. Επίσης θα είναι εξοπλισμένα με Red Bull KTM περιορισμένης έκδοσης γραφικά, Selle Dalla Valle Factory Race Team σέλα, πορτοκαλί τιμονόπλακες, ελαφρύτερες δισκόπλακες της Galfer , CNC κέντρα τροχών, σύστημα εκκίνησης στο προστατευτικό του πιρουνιού και ωρόμετρο.

Με αυτές τις μοτοσυκλέτες θα αγωνιστούν το 2015 εκτός από την εργοστασιακή ομάδα της Red Bull KTM στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι ομάδες στην Αμερική Red Bull KTM, Troy Lee Designs και BTO Sports. Όπως κάθε χρόνο οι Factory Edition αποτελούν τις μοτοσυκλέτες παραγωγής της επόμενης χρονιάς.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...