5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Β.Ελλάδος 2014, Καρυώτισσα – Αποτελέσματα – Ευχαριστήριο

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην Καρυώτισσα καθώς λόγω του βροχερού καιρού δεν υπήρχαν πολλές συμμετοχές κάτι που ανάγκασε τους διοργανωτές να ενώσουν τις κύριες κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ2, Expert και Senior ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σκέλος της κατηγορίας Mini. 

.
Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν οι Αλέξανδρος Γεωργαντάς που κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην MX Expert, ο Βασίλης Πακαταρίδης που και αυτός έφυγε με τον τίτλο της ΜΧ1 ενώ στην ΜΧ2 ο Στάθης Φυσέκης ήταν ο νικητής με τον Ανέστη Ράδο να παίρνει ξανά τον τίτλο της κατηγορίας. Στην κατηγορία Junior o Άγγελος Βογιατζής έσπασε την ισοβαθμία του προηγούμενου αγώνα με τον Σαράντη Μαλακάκη, κερδίζοντας τον αγώνα και τον τίτλο στην κατηγορία. Το μοναδικό σκέλος της Mini κέρδισε ο Ηλίας Γρηγοριάδης με τον Αντώνη Σάγμαλη να μην συμμετέχει αφού είχε κατακτήσει τον τίτλο από τον προηγούμενο αγώνα. Τέλος στην κατηγορία Senior νικητής ήταν ο Χρυσόστομος Αναγνώστου με τον Νίκο Μαργαρίτη να έχει κλειδώσει τον τίτλο νωρίτερα μέσα στην σεζόν.

Αποτελέσματα ΜΧ-Expert
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο
Αποτελέσματα ΜΧ1
Α Σκέλος – Β Σκέλος– Σύνολο
Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο
Αποτελέσματα ΜΧ-Junior
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο
Αποτελέσματα ΜΧ-Mini
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο
Αποτελέσματα ΜΧ-Senior
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Τα μέλη του  Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Καρυώτισσας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Πέλλας για την βοήθεια του,τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά,την διασπαστική ομάδα ΕΔΟΜΑΚ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και όλους τους φίλους και αφανείς ήρωες που προσπάθησαν για να έρθει εις πέρας αυτός ο ομολογουμένως δύσκολος αγώνας.Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στην διαδρομή της πίστας άλλα με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είχαμε τις τελευταίες μέρες (εως τα ξημερώματα του Σαββάτου)η μάχη ήταν άνιση.Τέλος ευχαριστούμε και τους θεατές που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

1816 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – Π.ΚΟΥΖΗΣ ΚΑΙ Μ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 συνεχίστηκε στο Πρίνος Τρικάλων για τον δεύτερο του γύρο, όπου...