H Big Balls MX στο AMA Supercross!

loggaΗ γνωστή σουηδική εταιρεία bigballsmx.com, του ελληνοσουηδού Γιάννη Δήμτσα που συμμετέχει σαν χορηγός αλλά και σαν οδηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ, ανοίγει τα φτερά της και μπαίνει και στο ΑΜΑ Supercross.

Η bigballsmx.com τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους χορηγούς του πολυπρωταθλητή Ελλάδος Παναγιώτη Κουζή ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Γιάννης Δήμτσας έχει συμμετάσχει στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μαζί με φίλους του Σουηδούς.

filipthuresson_troyleesign

O Filip Thuresson υπογράφει με την bigballsmx.com.

 

Πρόσφατα η bigballsmx.com μεγάλωσε την αγωνιστική της ομάδα και μαζί με την Troy Lee, την Hancok και την Honda προσέλαβαν τον τρεις φορές πρωταθλητή Σουηδίας Filip Thuresson για να αγωνιστεί στο Σουηδικό πρωτάθλημα και τους πρώτους 6 αγώνες του Monster Energy AMA Supercross 2015 που ξεκινάει σε μερικές εβδομάδες. Ο 23χρονος κατοικεί στην Uddevalla αλλά αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην California όπου προετοιμάζεται για τo AMA Supercross πάνω σε μια Suzuki RMΖ450 που μαζί με την Troy Lee και φυσικά την bigballsmx.com θα είναι οι χορηγοί του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Στον συνεργάτη μας bigballsmx.com ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια του… lycka till.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...