Red Bull X Fighters – Ντοκιμαντέρ για τον Τ.Pages

P-20130309-00044_HiRes JPEG 24bit RGBΈνα μοναδικό ντοκιμαντέρ δίνει μία βαθιά εσωτερική ματιά στην ταραχώδη καριέρα του Tom Pagès. Η συγκλονιστική πορεία που ακολούθησε ο Γάλλος Tom Pagès στον χώρο του Freestyle Motocross μετά την σχεδόν θανατηφόρα πτώση του αδερφού του το 2010, αποτελεί το νέο συναρπαστικό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Tom Pagès – Untangled”.

Η ταινία ρίχνει μία εντυπωσιακή ματιά κάτω από την επιφάνεια, παρουσιάζοντας το πώς ο Pagès ξεπέρασε την τραγωδία, έβαλε νέο στόχο στην ζωή του και επέστρεψε στο σπορ, επαναπροσδιορίζοντας το Freestyle Motocross με νέα tricks που κόβουν την ανάσα και ξεσηκώνουν το κοινό. Μην χάσετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00, από το  www.redbullxfighters.com και το Red Bull TV.

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ “Tom Pagès Untangled” εξιστορεί το δράμα και την τραγωδία που ακολούθησε μετά την πτώση του αδερφού Charles και την θαρραλέα επάνοδό του Tom στο σπορ. Ο Pagès, ο οποίος είναι χωρίς αμφιβολία αυτή την στιγμή ο πλέον εντυπωσιακός αναβάτης FMX, πιέζοντας συνεχώς τα όρια με νέα tricks, επέστρεψε στους αγώνες κατακτώντας τον τίτλο στο Red Bull X-Fighters World Tour το 2013 με μία κυριαρχική πορεία μέσα στην χρονιά. Το ντοκιμαντέρ προσφέρει μία βαθύτερη οπτική στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Pagès, με τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές του εξαιρετικά αγαπητού Γάλλου. Ο Pagès εξηγεί, για πρώτη φορά με μεγάλη λεπτομέρεια, τι ήταν αυτό που τον συγκίνησε και του έδωσε κίνητρο να συνεχίσει στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν την πτώση του αδερφού του.

Ο Pagès ήταν ένας από τους νέους πολλά υποσχόμενους αναβάτες FMX, σε μία πορεία που ακολούθησε εκείνη του μεγαλύτερου αδερφού του Charles. Όταν όμως ο Charles είχε εκείνο το δραματικό ατύχημα προσπαθώντας να εκτελέσει ένα Front Flip τον Δεκέμβρη του 2010, όλος ο κόσμος κράτησε γερά την ανάσα του όσο ο Charles προσπαθούσε να ανακάμψει και να μείνει ζωντανός. Ο Tom έμεινε μακριά από τους αγώνες, όμως συνέχισε να προπονείται σκληρά, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας του. Ήταν η εποχή που πήρε την σπουδαία απόφαση να μην εκτελέσει ξανά κάποιο trick περιστροφής, επιλέγοντας να εντυπωσιάσει το κοινό με ένα ρεπερτόριο νέων tricks.

Ωστόσο, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Pagès ξεκίνησε το comeback του στο Red Bull X-Fighters του 2012. Μετά την πρώτη του πρόσκληση σε αγώνα μετά από ένα κενό δύο χρόνων, πέτυχε έναν καλό τερματισμό στη δεύτερη θέση στο Glen Helen της California, παρόλο που κατηγορηματικά αρνήθηκε να εκτελέσει κάποιο backflip. Στη συνέχεια, εντυπωσίασε το κοινό της Μαδρίτης με το Volt και το πρώτο του Special-Flip σε διαγωνισμό freestyle, προτού εκτελέσει το τρομερό του Flair στο Quarter Pipe του Μονάχου, όπου πήρε τη νίκη. Ήταν ο πρώτος αναβάτης μετά από δέκα χρόνια που κέρδιζε αγώνα χωρίς να εκτελέσει backflip.

Η σεζόν του 2013 δεν θα μπορούσε να κυλήσει καλύτερα για τον Pagès, που ήταν σχεδόν αήττητος από την αρχή, ανεβαίνοντας πέντε φορές στο βάθρο, και κατακτώντας τη νίκη στην Πόλη του Μεξικού και στη Μαδρίτη. «Είναι σαν την ιστορία της Σταχτοπούτας», αναφέρει χαρακτηριστικά τηλεοπτικός σχολιαστής στην Μαδρίτη, καθώς ο Pagès εκτελεί την αλάνθαστη σειρά trick του για να κατακτήσει τον τίτλο του Red Bull X-Fighters World Tour που του ανήκει ολοκληρωτικά. Η συνέχεια επί της οθόνης.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...