ΑΜΛΕΧ – Κόβει την πίτα την Κυριακή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΑΜΛΕΧ – Αθλητική Μοτοσυκλετιστικη Λέσχη Χαλκίδας θα κόψει την καθιερωμένη πίτα της για το 2015 την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 13.30 το μεσημέρι στην Καμαριτσα Εύβοιας.

Το κέντρο “Αγνάντι” στην είσοδο της Καμαρίτσας θα φιλοξενήσει την εκδήλωση μας, αγναντεύοντας τον Βόρειο Ευβοϊκό κόλπο και τις απέναντι ακτές της Βοιωτικής πλευράς. Καλεσμένοι, μέλη και φίλοι της ΑΜΛΕΧ, με τις οικογένειές τους, εντουράδες, μοτοκροσάδες, στριφτεροί και onoff-αδες, τουρίστες, κλασικοί και σκούτεράδες, όλοι συνεβρισκόμαστε στο ετήσιο ραντεβού της χρονιάς.

Θα προηγηθεί πρωινή μοτο-εξόρμηση, μετα καφέ, ο καθείς στο ειδος του και καιρού ανάλογου εξαρτόντως… Προτάσεις θα πέσουν τις επόμενες μέρες…

Μετά την κοπή της πίτας, για οποιον επιθυμει..θα ακολουθήσει γεύμα με πλήρες μενού, το οποίο θα φροντίσει, η φίλη απ τα παλιά, Κατερίνα και νέα στο “κόσμο” της μοτοσυκλέτας, και η οικογένειά της… μετα μουσικης και κόστος συμμετοχής 13 ευρω / ατομο.

Το κέντρο Αγνάντι “έρχεται” απ τα παλιά χρόνια, απ τις πρώτες εντουράδικες βόλτες και ειναι ξακουστό για την ποιότητα του και τα γευστικά του πιάτα. Οπως και πέρισυ θα υπάρξουν γυρω στις 40 μεριδες μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτα φρέσκια ή μακαρονάδα για τους πρώτους συμμετέχοντες. Όχι στην πίτα, αλλά για το παραπάνω, θα κρατηθει σειρά ΑΠΟΛΥΤΗΣ προτεραιότητας… στην κα Στέλλα Μπαδα-Μανωλάκη… οι υπόλοιποι τρώνε επιλογή της ώρας!!!

Να ‘στε καλά… τα λέμε εκεί…!!!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/924697420876199/

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...