Εκμάθηση τεχνικής οδήγησης motocross – enduro από την Dirt Bike Paradise 07-08/02/15

2015 dbparadise baner1H DIRTBIKEPARADISE MOTOCROSS ACADEMY  διοργανώνει  την 07 κ 08  Φεβρουαρίου 2015   διήμερο εκμαθήσεις τεχνικών επαγγελματικής οδήγησης  motocross κ ανοίγει τις πύλες της ακαδημίας  για να  διδάξει τα μυστικά της  οδήγησης των κορυφαίων Αμερικανών οδηγών καθώς κ τον τρόπο κ τις  ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας όπως κ την πλήρη σωματική άσκηση των μυών κ της αερόβιας κατάρτισης, σε  κάθε οδηγό που θέλει να διαπρέπει στους αγώνες motocross  & enduro με γνώμονατην αντοχή κ την ασφάλεια, διότι το άθλημα του motocross απαιτεί την απόλυτη συνεργασία ανθρώπου κ μηχανής για  να έρθει η διάκριση κ το  επιθυμητό αποτέλεσμα της τόσης μεγάλης καταπόνησης .Για τον επαγγελματία  η τον ερασιτέχνη , τον αρχάριο, για αγόρια κ κορίτσια κάθε ηλικίας κ επιπέδου οδήγησης  καθώς  κ σε όσους  θέλουν να εξελιχτούν στον χώρο του motocross βασισμένοι στα αμερικανικά  πρότυπα οδήγησης  με ένα διήμερο φούλ πρόγραμμα  εκπαίδευσης στην πίστα εξέλιξης  οδηγών της σχολής μας στον Τύρναβο Λάρισας. Μαζί  μας θα μάθετε τα παρακάτω τρία βασικά πράγματα που πρέπει να έχει ο κάθε αθλητής motocross  ώστε να ξεχωρίζει στους αγώνες που είναι κ το μότο της σχολής μας.

1)ΜΑΤΙ ΑΕΤΟΥ       2)ΧΕΡΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ      3)ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΟY

Τα τρία βασικά πράγματα που μόνον εμείς γνωρίζουμε κ  διδάσκουμε στην Ελλάδα. Το διήμερο πρόγραμμα  περιλαμβάνει  τους παρακάτω δυο (2) τομείς κ ανάλογα  τις ανάγκες του ο κάθε ένας επιλέγει αυτόν που χρειάζεται είτε να μάθει  η να βελτιώσει. Μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου που εμπιστεύονται την σχολή μας  για  την εξέλιξη τους είναι οι παρακάτω.

Σιαφαρίκας Βασίλης (siafarix) # 280 #  Π.Π enduro &Π.Π motocross mx1

Παπίλας Παναγιώτης # 22 #  Π.Π motocross mx2 & Π.Π scrable

Σκύβαλος Μανώλης ( skyball ) # 120 #  Π.Π motocross mx1 & Π.Π scrable

Μπάκας Δημήτρης # 29 # Π.Π motocross mx 2 & Π.Π endure

Μπράχος Νικόλαος  # 47 # Π.Π motocross mx1

Φανούρης Κοντογιωργάκης # 51 # Π.Π motocross  mx2

Κ πολλοί ακόμη γνωστοί κ άγνωστοι οδηγοί.

Τομέας ΕΝΑ (1)

Εκμάθηση κ βελτίωση όλων των παρακάτω τεχνικών οδήγησης.

Άλματα : Οι 5 τρόποι κ η σωστή  στάση του σώματος της υπερπήδησης  μικρών κ μεγάλων αλμάτων.

Στροφές : Πως στρίβουμε σε φλάτ (ίσιες) στροφές σε μπέρμ η λούκια.

Στάση σώματος : Ποιο είναι το ακριβές σημείο του σώματος επάνω στην μοτοσικλέτα στην ευθεία, το φρενάρισμα, την έξοδο από την στροφή, η το άλμα .

Φρενάρισμα: Η απόλυτη τεχνική για χρήση μόνο του μπροστινού φρένου για άμεσο κ σίγουρο φρενάρισμα κ τεχνική εκμάθησης του πίσω φρένου για έξτρα βοήθεια.

Ρυθμίσεις αναρτήσεων :ποιες είναι οι ρυθμίσεις αναλόγως το κάθε τερέν (σκληρό μαλακό λάσπη άμμος) καθώς κ της σωστής πίεσης του  αέρα των ελαστικών  καθώς κ τις  ρυθμίσεις του σωστού race k statit sag της πίσω κ της μπροστινής ανάρτησης. Τι ελατήρια κ ποιας διάστασης πρέπει να έχουμε βάση το βάρος μας.

Εκκινήσεις: Που είναι η σωστή θέση σώματος στην εκκίνηση κ πως επιλεγούμε την σωστή γραμμή για την πρώτη στροφή.

Δυνατότητα παραχώρησης δικής μας μοτοσυκλέτας των κατηγοριών  MX1 – MX2 & JUNIOR σε όσους δεν έχουν  κ  θέλουν να λάβουν μέρος στο διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης  .Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  δυο ημέρες με διπλές προπονήσεις πρωί κ απόγευμα στην πίστα αλλά κ εκμάθηση κομμάτι κομμάτι την καθεμία τεχνική ξεχωριστά για την πλήρης κατανόηση της  κ κατάρτιση της.

2015 dirtbikeparadise

Τομέας  ΔΥΟ ( 2 ) Περιλαμβάνει τον τομέα ΕΝΑ( 1 ) κ τα παρακάτω.

BODY  STRENGTH WORKOUT:Πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων για ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος για δύναμη, αντοχή κ προστασία από τραυματισμούς  για το γυμναστήριο η το σπίτι. Μέτρηση όλων των μυών του σώματος έναν έναν  ξεχωριστά του αθλητού  στο συνεργαζόμενο γυμναστήριο της ακαδημίας. Παρέχουμε στον κάθε έναν αθλητή  αποκλειστικά προσωπικό πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη  για ασφαλές ποσοστό αύξησης  της δύναμης κ φυσικά για  την αποφυγή τραυματισμού γιατί δεν μπορούμε να σηκώνουμε όλοι μας τα ίδια κιλά.

CARDIO TRAINING: Πλήρες 6μηνο πρόγραμμα αύξησης   της αερόβιας αντοχής (λαχάνιασμα κ δυσκολία αναπνοής κατά τον αγώνα η την προπόνηση). Μέτρηση επιπέδου της αερόβιας αντοχής κ καταγραφής  αυτής .Ειδικά προγράμματα τρεξίματος  για την αύξηση της αντοχής της αναπνοής  με βάση τους καρδιακούς παλμούς κ συμφώνα πάντα με την ηλικία του αθλητού για ασφαλή  αύξηση της αερόβιας αντοχής αλλά πάντα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του αθλητού.

ARM PUMP(ΑΝΤΛΙΑ ΒΡΑΧΙΟΝΑ): Πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων σε βιβλίο  με φωτογραφίες για τους πήχεις (ARM PUMP) τους καρπούς κ τα δάχτυλα ώστε σε  ελάχιστο χρόνο να μην υπάρχει το γνωστό πρόβλημα πόνου κ πιασίματος των παραπάνω σημείων.

Ενδυνάμωση των πνευμόνων :Ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των πνευμόνων για περισσότερο οξυγόνωση των μυών με  λιγότερες αναπνοές κατά την διάρκεια του αγώνα κ την σωστή χρήση κ πλήρης εκμετάλλευση του διαφράγματος.

Διπλή προπόνηση:  Ποιες ώρες κάνουμε ,τι κάνουμε, κ γιατί.

Ύπνος ανάμεσα από τα σκέλη του αγώνα : Το απόλυτο μυστικό των Αμερικανών. Πόση ώρα  κ γιατί.

Διατροφή κ ειδικά συμπληρώματα:Tι τρώμε  πόσο κ πότε, βάση την εργασία μας τον χρόνο προπόνησης κ την ομάδα αίματος μας για την διατήρηση της ενέργειας μας η για την  σωστή  αύξηση του βάρους  μας  η την μείωση αυτού σε συνεργασία με την διατροφολόγο της ακαδημίας μας.

Ειδική  διατροφή  με υπερτροφές ( super foods ) καθώς κ πλήρες διατροφή για  χορτοφάγους αθλητές:

Νερό: Πόσο πρέπει να πίνουμε ανάλογα το βάρος μας.

Ηλεκτρολύτες: Τι είναι,πόσο πίνουμε,πότε κ τι κάνουν στο σώμα μας.

Ποιο είναι το καύσιμο του σώματος  μας : Τι τρώμε  πριν, ενδιάμεσα  κ στο τέλος κάθε προπόνησης η αγώνα η μετά από κάθε αερόβια  προπόνηση, η μετά το γυμναστήριο μας , ώστε να μην έχουμε αυτήν την τρομερή εξάντληση. Τι καίει ο οργανισμός μας άμεσα  κ με ποιο φυσικό τρόπο η με ποια κατάλληλα συμπληρώματα  αναπληρώνουμε άμεσα  την χαμένη ενέργεια.

Ειδικά προγράμματα ασκήσεων δύναμης κ αντοχής για παιδιά:

Στους οδηγούς του δευτέρου τμήματος όλα τα παραπάνω προγράμματα κ ασκήσεις θα δοθούν κ σε έγγραφο υλικό καθώς κ ειδικές καταστάσεις για την ακριβή καταγραφή των προπονήσεων κάθε μέρας ανά  μήνα ώστε να μπορεί  να βλέπει ο κάτοχος του την εξέλιξη του στο κάθε στάδιο προπόνησης του αερόβιο,γυμναστήριο,οδήγηση κρατώντας ταυτοχρόνως κ αρχείο. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό κ δουλεύοντας συστηματικά με την σωστή χρήση των παραπάνω τεχνικών οδήγησης κ σωματικής άσκησης που διδάσκουμε δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία ότι κάτι σας λείπει η δεν υπάρχει κάποιος να σας  δείξει πώς να το κάνετε σωστά. Τέρμα η δικαιολογίες. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια άρτια κ πλήρες  επαγγελματική δουλειά επιλέγοντας για την εξέλιξη σας την σχολής μας dirtbikeparadise.gr γιατί είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που έχουμε συνεργασία  με  κορυφαίες σχολές motocross κ προπονητές της Αμερικής  όπου κ εκπαιδεύουν οδηγούς εκατομμυρίων δολαρίων γνωστών σε κάθε γωνιά της γης όπως τους  Villopoto, Stewart, Dungey Canard,Barcia κλπ. Δεν έχετε καμία διαφορά με τους παραπάνω αθλητές κ φυσικά είναι στο χέρι σας κ σε συνεργασία  με την σχολή μας  κ τις  γνώσεις κ διαθέτουμε  να φτάσετε στο επίπεδο των παραπάνω οδηγών.

Απαραίτητος εξοπλισμός για τον τομέα δυο(2) : 1)Καρδιογράφημα κ εξετάσεις από καρδιολόγο. 2) Αθλητικές φόρμες.             3 )αθλητικά παπούτσια τρεξίματος(RUNNING) 4) Πετσέτες προσώπου κ μπάνιου, Αθλητικά  μπλουζάκια, καθώς κ προσωπικά είδη καθαριότητας (σαμπουάν αφρόλουτρο κλπ).5) Παλμογράφος( Αν δεν υπάρχει θα χρησιμοποιηθεί  της ακαδημίας) 6) Ειδικές τιμές σε ξενοδοχείο κ εστιατόριο της περιοχής. 7) Γνώση της ομάδας αίματος του ενδιαφερόμενου αθλητού. 8)Με την εγγραφή σας στο τμήμα  δυο( 2 ) σας κάνουμε δώρο  μπλουζάκι τύπου polo με το λογότυπο της ακαδημίας με το όνομα σας κ τον αριθμό συμμετοχής σας, κ σας τυπώνουμε  δωρεάν επάνω τον όποιο χορηγό έχετε κ θέλετε να διαφημίσετε.

MATI AETOY     ΧΕΡΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ     ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Παύλος Κουμανζέλης  dirtbikeparadise Motocross academy coach
Πληροφορίες στα  Τηλέφωνα:  6945 166568. whats up 6985 641261
E mail.koumanzelis@yahoo.gr

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...