Έτοιμη η Husqvarna για την σεζόν του 2015

Dean Ferris & Aleksandr Tonkov

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Qatar για τους αναβάτες της Husqvarna στο MXGP 2015…

Με τον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross να λαμβάνει χώρα στo Losail του Qatar αυτό το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, οι Επίσημες Ομάδες της Husqvarna Motorcycles, είναι έτοιμες να ξεκινήσουν επιθετικά το πρωτάθλημα  MXGP και MX2 του 2015.

Κάνοντας την αρχή, μετά από μεγάλη αναμονή οι ομάδες της Husqvarna, Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing και Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing, θα συμμετέχουν με τέσσερις αναβάτες στο MXGP και έναν στην MX2, σε ένα Πρωτάθλημα 18 γύρων

Παρατάσσοντας τρεις αναβάτες στην κατηγορία MXGP    η Εργοστασιακή Ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna οδεύει προς το Qatar ανανεωμένη μετά τις πολύ ενθαρρυντικές  επιδόσεις πριν την σεζόν στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross. Συμμετέχοντας σε μια σειρά αγώνων τριών γύρων σαν «προπόνηση» πριν την αρχή της σεζόν MXGP 2015, οι τρεις αναβάτες της ομάδας – Max Nagl, Todd Waters και Nathan Watson –  σημείωσαν πολύ υποσχόμενα αποτελέσματα. Βάζοντας φωτιά στους κυλίνδρους των μοτοσυκλετών της, η τριάδα θα ξεκινήσει την σεζόν στο MXGP με τις καλύτερες προοπτικές αυτό το Σάββατο.

Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing Team

Ολοκληρώνοντας το 2014 με εντυπωσιακό στυλ ο έμπειρος Max Nagl, είναι γνωστό ότι έχει την ταχύτητα, έχει στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα MXGP στον οποίο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Με ισχυρό όπλο μια Husqvarna FC450, ο Nagl αναμένεται να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο υψηλών προσδοκιών πρωτάθλημα MXGP.

Μαζί με τον Nagl, στην Εργοστασιακή Ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna, θα συμμετέχουν στο άνοιγμα της σεζόν του MXGP 2015 οι Todd Waters και Nathan Watson, αποφασισμένοι να δείξουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Με τον Todd να ξεκινάει την δεύτερη του σεζόν στη διοργάνωση GP και τον έτοιμο τώρα να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του MXGP 2015, Nathan,  ολοκληρώνεται η πολύ ισχυρή ομάδα MXGP.

Εκπροσωπώντας την  Husqvarna στην MX2 και MXGP, η Εργοστασιακή Ομάδα Wilvo Nestaan Husqvarna θα παρατάξει τους Aleksandr Tonkov και Dean Ferris. Τελειώνοντας την σεζόν του 2014 όγδοος στην τελική βαθμολογία της κατηγορίας MX2, ο Tonkov μπαίνει στο Losail έτοιμος για βελτίωση έχοντας δείξει εντυπωσιακή ταχύτητα προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Λίγο ωριμότερος και λίγο πιο έμπειρος ο Tonkov, έφερε καλά αποτελέσματα στους αγώνες πριν την σεζόν και είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη στην κατηγορία MX2.

Πίσω στην δράση του ανταγωνισμού, μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι στο τέλος της περσινής σεζόν, ο Dean Ferris ελπίζει να κάνει μια δυναμική πρώτη εμφάνιση στο MXGP, για την νέα του ομάδα Wilvo Nestaan. Σε καλή φυσική κατάσταση, υγιής και δυνατός, ο Αυστραλός είναι σίγουρα ένας αναβάτης που θα δούμε να πρωταγωνιστεί στο MXGP.

Robert Jonas – Επικεφαλής Husqvarna Motorsports: “Η αρχή μιας καινούργιας σεζόν MXGP είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή. Όλοι στην Husqvarna Motorcycles ανυπομονούν για μία επιτυχημένη χρονιά. Τα πρωταθλήματα   MXGP και MX2 του 2015 θα έχουν πολλές προκλήσεις, αλλά οι ομάδες Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing και  Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing, είναι και οι δύο έτοιμες για το πρώτο GP στο Qatar. Και οι πέντε αναβάτες έκαναν σκληρή προπόνηση κατά την διάρκεια του χειμώνα, το οποίο φάνηκε στα αποτελέσματά τους στους πρόσφατους αγώνες πριν την σεζόν. Με 18 γύρους να έπονται,  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένα μεγάλης διάρκειας και απαιτητικό πρωτάθλημα. Τους ευχόμαστε καλή τύχη.”

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing Team

Antti Pyrhönen – Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing: “Όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε στην προετοιμασία μας πριν την σεζόν με τρεις καλές συμμέτοχες στο Ιταλικό Πρωτάθλημα. Ο Max, ο Todd και

ο Nathan είναι υγιείς, κίνητρο τους είναι να κάνουν μια δυνατή αρχή στο πρωτάθλημα και ανυπομονούν για το MXGP του 2015. Ο Μax έχει κάνει πολύ καλές εκκινήσεις  στους αγώνες πριν την σεζόν και έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είναι στη καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για το ξεκίνημα του GP στο Qatar. Ο Todd συνέχισε να δουλεύει σκληρά  και είμαι σίγουρος ότι η αφοσίωσή του θα αρχίσει να αποδίδει και να φαίνεται στα αποτελέσματά του. Ο Nathan προβλέπει μια συναρπαστική χρονιά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα GP στην άλλη πλευρά του ωκεανού χρησιμοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε κατά την προετοιμασία του χειμώνα. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι με το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει.”

Jacky MartensWilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing: “Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την ομάδα Wilvo Nestaan Husqvarna. Με έναν αναβάτη σε κάθε κατηγορία θα έχουμε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα σε κάθε GP ξεκινώντας αυτό το σαββατοκύριακο στο Qatar. Και οι δύο κατηγορίες είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές, αλλά με τον Aleksandr Tonkov και τον Dean Ferris, περιμένουμε αρκετά καλά αποτελέσματα. Και οι δύο αναβάτες έχουν προπονηθεί σκληρά και έχουν την ταχύτητα  για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.”

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...