Κερδίστε προσκλήσεις για το “On Any Sunday: The next Chapter”

mxin4-450x115To mxin.gr σε συνεργασία με τo Red Bull είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει 5 δωρεάν προσκλήσεις για την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας On Any Sunday: The next Chapter” που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στον κινηματογράφο “Atlantis” στη Δάφνη. Απαντήστε σωστά στην παρακάτω ερώτηση και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου.Inline image

Ποιος θρύλος του αμερικανικού motocross/supercross εμφανίζεται στην αρχή του trailer της ταινίας “On Any Sunday: The next Chapter“;

Όροι, προϋποθέσεις και πληροφορίες για την συμμετοχή στον διαγωνισμό

  • Οι απαντήσεις θα γίνουν δεκτές μόνο στην φόρμα που ακολουθεί παρακάτω με συμπληρωμένα στα πεδία Name: Ονοματεπώνυμο, Email: το email σας, Comment: τα τηλέφωνα σας σταθερό/κινητό, και Answer On Any Sunday: The Next Chapter: την απάντηση σας στην ερώτηση του διαγωνισμού.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μια απάντηση. Στην περίπτωση πολλαπλών απαντήσεων θα υπάρχει αποκλεισμός από τον διαγωνισμό.
  • Το σχετικό trailer της ταινίας μπορείτε να το βρείτε στο τέλος της σελίδας αλλά και ΕΔΩ μαζί με περισσότερες πληροφορίες για την ταινία.
  • Οι σωστές απαντήσεις με τα σωστά συμπληρωμένα στοιχεία θα μπουν σε κλήρωση όπου πέντε τυχεροί θα κληρωθούν και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς, με email αλλά και με post στο mxin.gr την ημέρα της κλήρωσης Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015.
  • Οι τυχεροί θα προστεθούν στη λίστα καλεσμένων του κινηματογράφου Atlantis την ημέρα προβολής της ταινίας, όπου θα γίνεται επιβεβαίωση δείχνοντας την ταυτότητα τους και αναφέροντας την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του mxin.gr.

Καλή επιτυχία…

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...