Οι πέντε τυχεροί του mxin.gr διαγωνισμού “On Any Sunday: The Next Chapter”

mxin4-450x115Ανάμεσα στους αναγνώστες του mxin.gr που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό και απάντησαν σωστά στην ερώτηση, κληρώθηκαν πέντε τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν από μια πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας “On Any Sunday:The Next Chapter”.

Στην ερώτηση Ποιος θρύλος του αμερικανικούmotocross/supercross εμφανίζεται στην αρχή του trailer της ταινίας On Any Sunday: The next Chapter“… η απάντηση είναι ο “Rick Johnson”

rick johnson

Rick Johnson

Οι πέντε νικητές του Διαγωνισμού μας είναι οι:

  1. Νίκος Φαρούπος
  2. Μενέλαος Κοντογιάννης
  3. Γιώργος Σιφναίος
  4. Ιάσων Μαρκάκης
  5. Βασίλης Παπαβασιλείου

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο “Ατλαντίς” Λεωφόρος Βουλιαγμένης 245 στη Δάφνη την Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21:00. Οι παραπάνω νικητές θα δηλώσουν το όνομα τους και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του mxin.gr για να παραλάβουν την πρόσκληση τους από τον γκισέ του κινηματογράφου.

Λίγα λόγια για τον Rick Johnson
O Rick Johnson γεννήθηκε στην La Mesa, California και κληρονόμησε το πάθος για τις μοτοσυκλέτες από τον πατέρα του. Ο Johnson κατάφερε στην καριέρα του να διακριθεί ως ένας από τους καλύτερους αγωνιζόμενους του αμερικανικού motocross κατακτώντας συνολικά επτά τίτλους και φέρνοντας για την ομάδα της Αμερικής, τέσσερις φορές το έπαθλο του Motocross των Εθνών. Συνολικά ο Johnson κατέκτησε 61 supercross νίκες, ένα ρεκόρ που μετέπειτα κατέρριψε ο Jeremy McGrath.  Σταμάτησε την καριέρα του νωρίς, σε ηλικία 26 ετών λόγω ενός τραυματισμού που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει πλήρως. Τώρα ο Rick Johnson ζει στην California και ασχολείται με χωμάτινους αγώνες αυτοκινήτου όπου έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις.

Πρωταθλήματα και σημαντικές διακρίσεις
1984 Πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross 250
Motocross των Εθνών 1η θέση Αμερική
1986 Πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross 250
Πρωταθλητής ΑΜΑ Supercross 250
Motocross των Εθνών 1η θέση Αμερική
1987 Πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross 250
Πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross 500
Motocross των Εθνών 1η θέση Αμερική
1988 Πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross 500
Πρωταθλητής ΑΜΑ Supercross 250
Motocross των Εθνών 1η θέση Αμερική

 

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...