Θερμή υποδοχή για την πρεμιέρα της ταινίας “On Any Sunday: The Next Chapter” στην Αθήνα

Robbie MaddisonΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “On Any Sunday: The Next Chapter”,  το remake της θρυλικής ταινίας του ’70 για την κουλτούρα της μοτοσυκλέτας στον πρώτο σταθμό της στην Αθήνα. Πλήθος κόσμου, λάτρεις των μηχανών και όχι μόνο, βρέθηκαν στον κινηματογράφο Ατλαντίς και απόλαυσαν μια μοναδική ταινία με την παρουσία του σκηνοθέτη Dana Brown, αλλά και ενός εκ των πρωταγωνιστών, του θρύλου του freestyle motocross, Robbie Maddison γνωστού στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη online από τις 25 Μαρτίου.

Σε μια κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα, ο Robbie Maddison εισβάλλει φουριόζος με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του φτάνοντας μέχρι τη σκηνή χαιρετώντας τους θεατές που χειροκροτούν ενθουσιασμένοι. Το στιγμιότυπο αυτό ήταν ένα από τα highlights της  πολυαναμενόμενης ευρωπαϊκής πρεμιέρας της ταινίας “On Any Sunday: The Next Chapter” που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον κινηματογράφο Ατλαντίς. Λάτρεις της μοτοσυκλέτας κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά το remake της θρυλικής ταινίας On Any Sunday (1971) το οποίο αποτυπώνει μοναδικά το πάθος και την ένταση των απανταχού καβαλάρηδων κάθε φορά που έρχεται η στιγμή της βόλτας.

On-Any-Sunday_The-Next-Chapter-premiere-2015

Από την πρεμιέρα της Αθήνας, τον πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας της ταινίας, δε θα μπορούσε να λείπει ο σκηνοθέτης της ταινίας Dana Brown ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος με τη θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Robbie Maddison. Ο κορυφαίος Αυστραλός αναβάτης του freestyle motocross, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου, είπε αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση της ταινίας: «Νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα στην Ελλάδα και είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τον ενθουσιασμό των θεατών για την σπουδαία αυτή ταινία».

Η ταινία “On Any Sunday: The Next Chapter” θα είναι διαθέσιμη online από τις 25 Μαρτίου:

iTunes

Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά

Robbie Maddison and Dana Brown

Robbie Maddison – Dana Brown

 

 

OnAnySunday-TheNextChapeter-premiere

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...