Ωράριο Αγώνα Motocross Ν.Α. Ευρώπης, Γιαννιτσά 5 Απριλίου 2015

Για την καλύτερη ενημέρωση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Νοτιοανατολικής Ευρώπης 2015 στα Γιαννιτσά, η ΑΜΟΤOΕ ανακοίνωσε τα ωράρια του αγώνα που μπορείτε να τα δείτε παρακάτω. 

.

.

 

TIMETABLE EUROPEAN 65/85 MX CHAMPIONSHIP
BMU MX CHAMPIONSHIP

FRIDAY
15:00 – 19:00 ALL TECHNICAL CONTROL AND VERIFICATION 4 HOURS
15:00 CIRCUIT CONTROL
17:00 MEETING WITH ORGANIZERS
18:00 SECOND CIRCUIT CONTROL (IF NECESSARY)
SATURDAY
07:30 – 09:30 ALL TECHNICAL CONTROL AND VERIFICATION 2 HOURS
9:35 JURY MEETING
10:00 ALL RIDERS BRIEFING
10:15 – 10:30 MX ATV FREE PRACTICE 15 MIN
10:35 – 10:55 EMX85 FREE PRACTICE 20 MIN
11:00 – 11:15 EMX65 FREE PRACTICE 15 MIN
11:20 – 11:35 MX FREE PRACTICE 15 MIN
11:40 – 12:05 MX2 FREE PRACTICE 25 MIN
12:10 – 12:35 MX1 FREE PRACTICE 25 MIN
12:40 – 13:00 EMX85 PREQUALIFYING PRACTICE 20 MIN
13:00 – 13:10 EMX85 START PRACTICE 5 MIN
13:15 – 13:30 EMX65 PREQUALIFYING PRACTICE 15 MIN
13:30 – 13:40 EMX65 START PRACTICE 5 MIN
14:00 – 14:20 MX ATV QUALIFYING PRACTICE + START PRACTICE 15/5 MIN
14:25 – 14:45 MX QUALIFYING PRACTICE + START PRACTICE 15/5 MIN
14:50 EMX85 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
15:00 – 15:20 EMX85 QUALYFYING RACE                                    15 MIN + 2 LAPS
15:30 EMX65 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
15:40 – 15:55 EMX65 QUALYFYING RACE                                    10 MIN + 2 LAPS
16:05 – 16:35 MX2 QUALYFYING PRACTICE 30 MIN
16:40 – 17:10 MX1 QUALYFYING PRACTICE 30 MIN
17:15 MX WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
17:25 – 17:45 MX RACE 1                                                            15 MIN + 2 LAPS
17:50 MX ATV WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
18:00 – 18:20 MX ATV RACE 1                                                            15 MIN + 2 LAPS
18:30 JURY MEETING
SUNDAY
08:30 – 08:45 MX ATV WARM UP 15 MIN
08:50 – 09:05 MX WARM UP 15 MIN
09:10 – 09:25 EMX85 WARM UP 15 MIN
09:30 – 09:45 EMX65 WARM UP 15 MIN
09:50 – 10:10 MX2 START PRACTICE + WARM UP 5/15 MIN
10:15 – 10:35 MX1 START PRACTICE + WARM UP 5/15 MIN
11:00 MX ATV WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
11:10 -11:30 MX ATV RACE 2                                                             15 MIN + 2 LAPS
11:35 MX WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
11:45 – 12:05 MX RACE 2                                                             15 MIN + 2 LAPS
12:10 EMX85 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
12:20 – 12:45 EMX85 RACE 1                                                            20 MIN + 2 LAPS
12:55 EMX65 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
13:05 – 13:25 EMX65 RACE 1                                                            12 MIN + 2 LAPS
13:30 MX2 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
13:40 – 14:10 MX2 RACE 1                                                            25 MIN + 2 LAPS
14:15 MX1 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
14:25 – 14:55 MX1 RACE 1                                                            25 MIN + 2 LAPS
15:00 EMX85 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
15:10 – 15:35 EMX85 RACE 2                                                            20 MIN + 2 LAPS
15:40 EMX65 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
15:50 – 16:10 EMX65 RACE 2                                                            12 MIN + 2 LAPS
16:15 MX2 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
16:25 – 16:55 MX2 RACE 2                                                            25 MIN + 2 LAPS
17:00 MX1 WAITING ZONE CLOSES / START OF SIGHTING LAP
17:10 – 17:40 MX1 RACE 2                                                            25 MIN + 2 LAPS
17:45 ALL PRIZE GIVING CEREMONY
18:00 JURY MEETING

3006 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Η ΚΤΜ ΜΧ ΤΕΑΜ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαπολύοντας επίθεση για τους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross...