Δείτε ζωντανά το MXGP της Ιταλίας

Παρακολουθήστε μέσα από το mxgp-tv.com επτάμισι ώρες ζωντανής κάλυψης του τέταρτου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία αυτό το σαββτοκύριακο. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:35 την Κυριακή με τα δεύτερα σκέλη των κατηγοριών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 125, 250, 300 και συνεχίζεται στις 14:00 με τα σκέλη των κατηγοριών MXGP και MX2. Επίσης δείτε παρακάτω που μπορείτ να δείτε τους αγώνες. 

 Όλες οι παρακάτω ώρες είναι ΤΟΠΙΚΕΣ(όχι ώρες Ελλάδας).

ITALY 

ITALIA 2-  

Sunday 19 April – 15:05 CET – MXGP Race 1 (DELAYED)

Sunday 19 April – 16:10 CET – MX2 Race 2 (LIVE)

Sunday 19 April – 17:10 CET – MXGP Race 2 (LIVE)

EUROPE

EUROSPORT INTERNATIONAL

Tuesday 21 April – 00:00 CET – 26mn magazine «Behind the gate »

MOTORS TV – LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

FRANCE

BeIn SPORTS – LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

PORTUGAL

Sport TV- LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

 

SLOVENIA 

Sport TV- LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

BULGARIA

BNT – LIVE 

Sunday 19 April – 09:35 CET – EMX 125cc Race 2

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

THAILAND 

TRUE VISION – LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

 

USA

CBS Sports Network – DELAYED

Sunday 19 April: MXGP Race 2 – 07.30 pm EST (4.30 pm PST)

Sunday 19 April: MX2 Race 2 – 08.30pm EST (05.30 pm PST)

 

BRAZIL 

BANDSPORTS – DELAYED 

Sunday 19 April – 15:00 local time brazil – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 16:00 local time brazil – MXGP Race 2

 

MIDDLE EAST – AFRICA  

BeIn SPORTS – LIVE 

Sunday 19 April – 13:00 CET – MX2 Race 1

Sunday 19 April – 14:00 CET – MXGP Race 1

Sunday 19 April – 16:00 CET – MX2 Race 2

Sunday 19 April – 17:00 CET – MXGP Race 2

2864 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Ο J.HERLINGS ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑ MOTOCROSS ΣΤΗΝ INDIANA!

Είναι γνωστό ότι ο Jeffrey Herling βρίσκεται ήδη στις Η.Π.Α. και στο προπονητικό κέντρο του...