Άμεσα διαθέσιμα τα μοντέλα ΚΤΜ EXC 2016!

250_EXC_F_Sixdays_le_frontΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η
KTM παρουσιάζει τα νέα μοντέλα EXC 2016 τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα στους συνεργάτες της KTM.
Η τεράστια εξειδίκευση της KTM στις offroad μοτοσυκλέτες δημιούργησε την εξαιρετικά επιτυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα Enduro για το 2016. Η νέα σειρά EXC διαθέτει δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα τα οποία προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, διαθέτουν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών καθώς και κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τα μοντέλα των προηγούμενων ετών.

EXC MY16_Action 07

Η γκάμα των Enduro KTM MY16 που κυριαρχεί παγκοσμίως προσφέρει κορυφαία απόδοση και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό

 
Με βάση τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή εξέλιξη των μοτοσυκλετών που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως, τα τμήματα R&D και Motorsports της KTM γιόρτασαν δύο ακόμα νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro. Το 2014 οι Εργοστασιακοί αναβάτες Christophe Nambotin και  Matthew Phillips εξασφάλισαν τους παγκόσμιους τίτλους στις κατηγορίες E1 και E3. Επιπλέον η ΚΤΜ κατέκτησε πολλές νίκες στις διοργανώσεις Extreme Enduro,  καθώς και Εθνικούς Τίτλους, με τη λίστα να επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και αυτή τη χρονιά.

Κινητήρας & Πλαίσιο
Η γκάμα KTM EXC, περιλαμβάνει τις τετράχρονες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και 500 EXC, μαζί με τα δίχρονα μοντέλα 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και την εξαιρετικά ισχυρή 300 EXC. Τα μοντέλα KTM EXC είναι εξοπλισμένα με μίζα (εκτός της 125 EXC) διαθέτουν μοντέρνο, υψηλής αντοχής πλαίσιο κατασκευασμένο με σωλήνες από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, το οποίο προσφέρει ευκολία στον χειρισμό, ακρίβεια στις στροφές και εξαιρετική σταθερότητα.

Η συνολική σχεδίαση του πλαισίου περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, με μελετημένη σχεδίαση για χρήση Enduro. Κάθε κινητήρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για κάθε περίπτωση και με κορυφαία απόδοση στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

EXC MY16_Action 10

Νεά γκάμα Enduro KTM MY16: σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές συνθήκες είναι τώρα διαθέσιμη στους συνεργάτες KTM

 

Αναρτήσεις
Τα μοντέλα 2016 διαθέτουν ξανασχεδιασμένο πιρούνι WP Open Cartridge με νέες μπότες στα καλάμια και μικρότερης διαμέτρου άξονα  μπροστινού τροχού. Αυτές οι βελτιώσεις, μαζί με τις νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων, δηλώνουν ότι κάθε μοντέλο μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση, με πιο ακριβή πληροφόρηση προς τον αναβάτη. Η συντήρηση της ανάρτησης είναι επίσης πιο εύκολη, εξ αιτίας της νέας σχεδίασης των προστατευτικών του πιρουνιού, ενώ υπάρχει ολοκαίνουργια εμφάνιση σε όλη τη γκάμα μαζί με ακόμη μερικές επιμέρους βελτιώσεις.

Τα νέα μοντέλα φτάνουν άμεσα στους KTM dealers, σε επιλεγμένες χώρες. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας έμπορο, για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της KTM

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...