Red Bull X-Fighters – Γνώρισε τους ήρωες του FMX(video)

Γνώρισε τους κορυφαίους αναβάτες FMX που θα αγωνιστούν στο Red Bull X-Fighters στην Αθήνα.
Μόλις λίγες μέρες μένουν μέχρι οι 12 κορυφαίοι αναβάτες FMX να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, για μια πραγματική τιτανομαχία στον πρώτο αγώνα του Red Bul X-Fighters World Tour που γίνεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 21:00 στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου που διαχειρίζεται η Dionyssomarble. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι δώδεκα αναβάτες και ποια η πορεία τους; Πάτα το play για να τους γνωρίσεις…

Ο Clinton Moore είναι ο αναβάτης που έκανε φέτος την έκπληξη και κέρδισε την πρώτη στάση του πρωταθλήματος στο Μεξικό. Θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει το στάτους και τη θέση του μεταξύ των καλύτερων αναβατών FMX στον κόσμο, επαναλαμβάνοντας την γεμάτη τεχνική και ενέργεια επίδοσή του στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, καθώς θα βρίσκεται δίπλα σε επτά πρώην νικητές του Red Bull X-Fighters, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές λίστες εκκίνησης που έχουν ποτέ ανακοινωθεί.

Ο Levi Sherwood, πρωταθλητής του World Tour 2012 κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό νικών στο Red Bull X-Fighters, ενώ ο Dany Torres (πρωταθλητής 2011) έχει τους περισσότερους τερματισμούς στο βάθρο. Και οι δύο αυτοί αναβάτες θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να εκθρονίσουν τον Moore και να μειώσουν την ψαλίδα στον βαθμολογικό πίνακα του World Tour 2015.

Ο Tom Pages, πρωταθλητής του 2013, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να δείξει τα νέα του tricks στο Μεξικό αλλά σίγουρα ανυπομονεί να τα αποκαλύψει μπροστά στο κοινό που θα βρεθεί στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Τέλος, ο περσινός πρωταθλητής του Red Bull X-Fighters World Tour, Josh Sheehan, επιστρέφει λίγο μετά το απίστευτο κατόρθωμά του να προσγειώσει το πρώτο triple flip στην ιστορία, στις εγκαταστάσεις του Travis Pastrana στις ΗΠΑ, με τον νικητή στην Οσάκα το 2013 Taka Higashino επίσης παρόντα. Τόσο ο Sheehan όσο και ο Higashino έχασαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Μεξικό όμως ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για τη νίκη και σίγουρα θα θελήσουν να πάρουν κάποιους βαθμούς στην Ελλάδα.

Οι Remi Bizouard, Adam Jones, Javier Villegas, Rob Adelberg, Maikel Melero και David Rinaldo συμπληρώνουν την λίστα της Αθήνας. Έχουν αποδείξει πως ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ αναβατών και είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να αφήσουν τελικά το δικό τους στίγμα στο Red Bull X-Fighters World Tour.

Οι Αναβάτες του Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015
1. Clinton Moore (AUS)
2. Levi Sherwood (NZL)
3. Tom Pages (FRA)
4. Dany Torres (ESP)
5. Remi Bizouard (FRA)
6. Adam Jones (USA)
7. Javier Villegas (CHI)
8. Josh Sheehan (AUS)
9. Taka Higashino (JPN)
10. Rob Adelberg (AUS)
11. Maikel Melero (ESP)
12. David Rinaldo (FRA)

Ένα κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU φτιάχνει τα συλλεκτικά Red Bull X-Fighters t-shirts που θα τυπώνει και θα μοιράζει δωρεάν τη μέρα του αγώνα, τον οποίο η ΕΚΟ και η υψηλών επιδόσεων ΕΚΟ RACING 100 έχει αναλάβει να τροφοδοτήσει, ζωντανεύοντας το πάθος μας για οδήγηση.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...