Red Bull X-Fighters Athens – Όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα του event

Όσα θέλεις να ξέρεις ξεκινώντας να έρθεις στο Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015. Είσαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για το πρώτο Red Bull X-Fighters που γίνεται στην Ελλάδα στις 12 Ιουνίου.

Όπως είναι φυσικό έχεις πολλά πράγματα να ρωτήσεις, και εδώ θα βρεις -ελπίζουμε- όλες τις απαντήσεις, ρίξε μια ματιά για να είσαι προετοιμασμένος! A, και “ζακέτα να πάρεις!”…

  1. Αν δεν πρόλαβες να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να δεις όλο τον αγώνα LIVE στο www.redbullxfighters.com(Παρασκευή 12 Ιουνίου 21:30)2. Για σένα που πήρες εισιτήριο, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00, και η είσοδος του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου θα ανοίξει στις 18:00. Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις, όσο νωρίτερα φτάσεις στο χώρο τόσο το καλύτερο. Υπολόγισε ότι ενδέχεται να υπάρχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους προς το σημείο διεξαγωγής, αλλά και ότι θα χρειαστείς έως και 40 λεπτά επιπλέον για να φτάσεις στους χώρους θεατών, από όποιο σημείο κι αν παρκάρεις. Ξεκίνα έγκαιρα, φτάσε έγκαιρα! (ναι, οι αθλητές θα είναι ήδη εκεί!)3. Όσο Περισσότεροι, Τόσο Καλύτερα! Επειδή ο χώρος στάθμευσης -που βρίσκεται εκτός του λατομείου- είναι περιορισμένος, βάλε στο αυτοκίνητο και την παρέα σου, ή έλα με μοτοσυκλέτα (αν έχεις) ή πάρε λεωφορείο. Θα υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία από τη διοργάνωση προς το λατομείο και θα πραγματοποιούν τα παρακάτω δρομολόγια:

– Αναχωρήσεις από το σταθμό του Ηλεκτρικού «Κηφισιά» προς τις Εισόδους του Venue στις 18:30, 18:45, 19:30 και 19:45 ακριβώς.
– Αναχωρήσεις από το σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς τις Εισόδους του Venue στις 18:30, 19:00 και 19:40 ακριβώς.
– Η επιστροφή προς τα παραπάνω σημεία αναχώρησης θα ξεκινήσει ακριβώς μετά το τέλος του Αγώνα.
Για να πάρεις αυτά τα λεωφορεία θα πρέπει φυσικά να έχεις εισιτήριο για το Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015.
4. Φόρα Άνετα Παπούτσια! Ο χώρος του αγώνα απέχει από την είσοδο του λατομείου περίπου 1,5 χλμ! Ο δρόμος είναι χωμάτινος και ανισόπεδος στο μεγαλύτερο μέρος του -όπως σε όλα τα λατομεία. Θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένης μεταφοράς/μετακίνησης με οχήματα της Διοργάνωσης για τους θεατές μέσα στο χώρο. Το περπάτημα μέσα στο καταπληκτικό τοπίο του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου δεν μπορεί να αποφευχθεί, οπότε βάλε άνετα παπούτσια για να απολαύσεις τη βόλτα.

  1. Το Εισιτήριο Χρειάζεται! Η επίδειξη του εκτυπωμένου εισιτηρίου σου για την είσοδο στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου θα είναι απαραίτητη! Φροντίστε να το έχεις εκτυπώσει και να μην είναι φθαρμένο το σημείο του Barcode, ώστε να μην έχεις καμία καθυστέρηση στους σχετικούς ελέγχους. Δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς εισιτήριο!

  2. Να Έχεις Μαζί Σου Τα Απαραίτητα! Εκτυπωμένο εισιτήριο του αγώνα (οπωσδήποτε), γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό για το απόγευμα, ένα ελαφρύ μπουφάν για το βράδυ, μετρητά για ό,τι μπορεί να καταναλώσεις εκεί, εννοείται πως θα υπάρχουν άφθονα τρόφιμα και ποτά αλλά όχι ΑΤΜ!

  3. Μοιράσου την Εμπειρία με τους Φίλους σου! Όποιος δε φέρει φωτογραφική ή smartphone θα το μετανιώσει! Για όλους τους υπόλοιπους… μη ξεχάσετε να ανεβάσετε στο Instagram τις καλύτερες στιγμές του αγώνα με #xfighters και να κερδίσετε Red Bull X-Fighters δώρα!

  4. Λεωφορεία ΟΑΣΑ: Γραμμή 536, Στάσεις: 1η Αιολίδος ή Στροφή.
    Κατευθύνσεις προς οδηγούς: Δες πως μπορείς να φτάσεις στο χώρο του Red Bull X-Fighters Athens 2015 εδώ:Here Map

  5. Parking: Στο χώρο του event δεν θα υπάρχει ρυθμιζόμενο parking. Οι διαθέσιμοι χώροι parking στο δρόμο γύρω από το Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου είναι περιορισμένοι και δεν θα επιβλέπονται από το προσωπικό της Διοργάνωσης. Είναι προτιμότερο οι θεατές να χρησιμοποιήσουν δίτροχα μέσα μεταφοράς ή να εκμεταλλευτούν το σύστημα μετακίνησης με λεωφορεία της Διοργάνωσης, όπως αναφέρεται παραπάνω.

  6. Χάρτης

Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, ρίξε μια ματιά στη σελίδα του event που έχει περισσότερες πληροφορίες!
Φυσικά μπορείς να μας βρεις και στο Facebook εδώ ή στο Twitter @redbullGREΚαλή διασκέδαση!
4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...