Orange Days 2015: 48 ημέρες, 10  μοτοσυκλέτες, 682 ενθουσιασμένοι αναβάτες σε 12 Ελληνικές πόλεις!!!

Orange Days_3Η KTM South East Europe Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση των Orange Days 2015! Τα KTM Orange Days 2015 έφτασαν στο τέλος τους αφήνοντας πίσω τους 682 ενθουσιασμένους αναβάτες που οδήγησαν τις νέες KTM σε 12 Ελληνικές πόλεις!!!

48 ημέρες, 10 μοτοσυκλέτες ταξίδεψαν σε 12 συνεργάτες της ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε 682 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Ο στόλος των μοτοσυκλετών δοκιμής της KTM South East Europe AE αποτελούνταν από τις  KTM 1290 Super AdventureKTM 1050 AdventureKTM 1190 AdventureKTM 1190 Adventure RKTM 1290 Super Duke RKTM 690 DukeKTM 390 DukeKTM 200 Duke –  KTM  RC390KTM RC200 και σε όλα τα σημεία διεξαγωγής εμπλουτιζόταν με τον στόλο των κατά τόπους Συνεργατών της εταιρίας.

Orange Days_8

Το κομβόι των Orange Days ξεκίνησε από την Αθήνα και “χάραξε” την εξής πορεία: Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες (Track Days), Πάτρα, Άλιμος Αττικής, Λαμία, Χαλκίδα, Περιστέρι Αττικής, Γκάζι Αττικής, Ηλιούπολη Αττικής.

Orange Days_4

Μετά την πραγματοποίηση των Orange Days στη Ξάνθη, ο στόλος έκανε μια στάση στην πίστα των Σερρών για ένα 3ήμερο Track Day. Εκεί οι φίλοι της KTM, οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, αποκτώντας μια συναρπαστική εμπειρία και παίρνοντας μια καλή «γεύση» για το τι σημαίνει το ‘‘Ready To Race’’.

Τα νούμερα που ακολουθούν συνοψίζουν το αποτέλεσμα:

10 μοτοσυκλέτες

1 φορτηγό

48 ημέρες

26.860 km διανύθηκαν από τις μοτοσυκλέτες δοκιμής

682 διαφορετικοί αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες

σε περισσότερα από

850 test rides!

Η ΚΤΜ εμπλούτισε την street γκάμα της με νέες μοτοσυκλέτες τελευταίας τεχνολογίας. Πιστεύοντας πάντα στο προϊόν της, η μεγάλη εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών, έδωσε και αυτή τη χρονιά την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της και λάτρεις της μοτοσυκλέτας να τις οδηγήσουν, φέρνοντάς τις στο μεγαλύτερο μέρος του Ελλαδικού χώρου. Έτσι αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο πρωταρχικός της στόχος είναι η ικανοποίηση του κάθε αναβάτη, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες στον κόσμο των δίτροχων.

Orange Days_2

Η πραγματοποίηση των Orange Days έγινε πιο εύκολη χάρη στην φιλοξενία των συνεργατών μας και φυσικά το κλίμα που δημιούργησε η αστείρευτη αγάπη σας για τη μοτοσυκλέτα.

Έτσι λοιπόν, η KTM South East Europe A.E. ευχαριστεί τους συνεργάτες της, για την υποστήριξη και φιλοξενία τους και όλους εσάς, τους φίλους της KTM, που ήσασταν εκεί για να στηρίξετε αυτήν την προσπάθειά μας. Και μη ξεχνάτε ότι οι μοτοσυκλέτες ΚΤΜ δεν ταξιδεύουν απλά τον αναβάτη, αλλά ταξιδεύουν και τη ψυχή του!

info@ktm.gr

www.ktm.com

facebook.com/Ktm1190Adventure

This slideshow requires JavaScript.

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...