Προβολή: Το “On Any Sunday” στο κέντρο της Αθήνας!

Μετά την Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του film που έγινε στη Δάφνη τον περασμένο Μάρτιο, έρχεται η προβολή του film “On Any Sunday: The Next Chapter”, ανοιχτή για το κοινό στο κέντρο της Αθήνας! Το outdoor screening της ταινίας διοργανώνει το team των “The Real Intellectuals”, και θα γίνει στις 28 Ιουνίου στις 20:00 στην οδό Παλλάδος 9, Αθήνα.

Αν νιώθεις αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, τους offroad αγώνες, τις βόλτες ή και το MotoGP, τότε σίγουρα είναι μια ταινία που θέλεις να δεις! Πρόκειται για ένα συναρπαστικό documentary για τους δύο τροχούς και τους αναβάτες τους, στα χνάρια της πρώτης ταινίας “On Any Sunday” του 1971 που γύρισε τότε ο film-maker Bruce Brown και ήταν η πρώτη ταινία που έγινε ποτέ για τους μοτοσυκλετιστές. Σχεδόν 45 χρόνια μετά, η κουλτούρα των δύο τροχών είναι πιο ζωντανή από ποτέ, και ο γιος του Bruce, o σκηνοθέτης Dana Brown, κάνει το remake –The Next Chapter- παρουσιάζοντας τη σκηνή μέσα από ονόματα-θρύλους όπως ο τολμηρός Robbie Maddison και ο πρωταθλητής Μarc Marquez.

Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του “On Any Sunday- The next Chapter” πριν από ένα χρόνο γνωρίζαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια εντελώς μοναδική ιστορία που ωστόσο εξακολουθεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αρχικής. Η καρδιά, η ψυχή και το πάθος δεν έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι το επίπεδο της απόδοσης και της τεχνολογίας για να μεταφέρει το μήνυμα“, λέει ο Dana Brown.

Η ταινία κυκλοφορεί στο Google Play και το iTunes!

Το Red Bull Media House σε συνεργασία με τη Freeride Entertainment (“Where The Trail Ends”, “New World Disorder” film series) κυκλοφορεί το remake της ταινίας που έμελλε να θέσει νέα δεδομένα στην διάδοση της δίτροχης κουλτούρας. Προτεινόμενο για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, το “On Any Sunday” κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen και σκηνοθέτη τον Bruce Brown. Σήμερα ο γιος του σκηνοθέτη, Dana Brown, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση δημιουργώντας την ταινία “On Any Sunday: The Next Chapter” και μας πάει ένα βήμα παραπέρα στο βαθύτερο ταξίδι των συγκινήσεων και του ενθουσιασμού πίσω από την παγκόσμια κουλτούρα της οδήγησης μοτοσυκλέτας από κάθε δυνατή σκοπιά. Ο πατέρας Brown εκτελεί χρέη executive producer στο remake της ταινίας ενώ το καστ περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως τους Robbie Maddison, Marc Marquez, Ashley Fiolek,Travis Pastrana, Carlin Dunne, Doug Henry, Roland Sands, Kenny Roberts, Dani Pedrosa, αλλά και διάσημους ηθοποιούς από τον Mickey Rourke και την Bo Derek, μέχρι τον Scot Caan.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...