Ο J.Tixier στην KRT Kawasaki

Μετά την φετινή απογοήτευση με τους Ryan Villopoto και Tyla Rattray, η Monster Energy Kawasaki Racing Team προχώρησε στην υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Jordi Tixier για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. 

Η φετινή σεζόν της Monster Energy Kawasaki Racing Team ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές φέροντας στις τάξεις της τον αμερικανό superstar Ryan Villopoto για την διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP. Αυτή η μεταγραφή έφερε στην ομάδα και τον Tyla Rattray αλλά και πολλά προβλήματα αφού οι δύο οδηγοί δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας, κυρίως λόγω τραυματισμών.

Με τον Rattray να έχει ανακοινώσει επίσημα το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας και τον Villopoto να έχει εξαφανιστεί και πιθανότατα και αυτός να τελειώνει την καριέρα του συμμετέχοντας στον τελευταίο αγώνα του MXGP στην πατρίδα και το Glen Helen η Monster Energy Kawasaki Racing Team έπρεπε να βρει ανταγωνιστικούς οδηγούς για τα επόμενα χρόνια. Η πρώτη κίνηση έγινε σήμερα υπογράφοντας για δύο χρόνια τον τον περσινό πρωταθλητή της ΜΧ2 Jordi Tixier που την επόμενη σεζόν αναγκαστικά θα πρέπει να αφήσει την ΜΧ2 λόγω του ηλικιακού ορίου των 23ων ετών.

Τα σενάρια για την θέση του δεύτερου οδηγού στην ομάδα έχουν φουντώσει με κάποιες πληροφορίες να θέλουν τον Clement Desalle αλλά με πιο βάσιμο σενάριο αυτό του Steven Frossard που επίσης σήμερα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Wilvo Forkrent KTM. Ο Frossard είναι η πιο λογική επιλογή καθώς και αυτός όπως και ο Tixier είναι Γάλλοι και η Monster Energy Kawasaki Racing Team γαλλική ομάδα. Ίσως δούμε τον Frossard με Kawasaki σύντομα αναπληρώνοντας το φετινό κενό του Villopoto.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...