MXGP – Ο S.Frossard στην KRT…ανανέωσε ο E.Bobryshev με το HRC

Στην σκακιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP έχουν αρχίσει οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων για την νέα σεζόν του 2016. Ο Evgeny Bobryshev θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο στην εργοστασιακή ομάδα της Honda ενώ η Kawasaki προσέλαβε τον Steven Frossard για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου με βλέψεις και για την επόμενη.

Την εμπιστοσύνη του Honda HRC απολαμβάνει και για το 2016 ο Ρώσος Evgeny Bobryshev ο οποίος δήλωσε ότι αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν της καριέρας του που θα αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα της Honda. Η κόκκινη εταιρεία επένδυσε την φετινή σεζόν στον “Bobry” αλλά και στον νεοφερμένο Gautier Paulin για την διεκδίκηση του τίτλου. Δυστυχώς τραυματισμοί του Ρώσου και προβλήματα με την προσαρμογή της νέας του ομάδας του Γάλλου δεν έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσε μέχρι στιγμής το HRC. Ο Bobryshev υπέγραψε για το 2016 και αναμένεται να κάνει το ίδιο και ο Paulin εκτός απροόπτου.

Επέστρεψε στην παλιά του ομάδα ο Steven Frossard και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την KRT Kawasaki στον αγώνα που γνώρισε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, κερδίζοντας το περσινό Motocross των Εθνών με τα χρώματα της Γαλλίας. Στην πίστα Κegums της Λετονίας θα ντυθεί στα πράσινα μετά την από κοινού λήξη της συνεργασίας του με την Wilvo KTM στο προηγούμενο GP της Σουηδίας. Ο Frossard θα πάρει την θέση του Ryan Villopoto που εγκατέλειψε την ενεργό δράση, και θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν με την KRT. Όσο για την νέα σεζόν του 2016 φήμες θέλουν τον Clement Desalle να είναι στο πλευρό του Jordi Tixier που υπέγραψε και αυτός πρόσφατα, χωρίς να γίνεται γνωστό τι θα γίνει με τον Frossard…τα αποτελέσματα θα δείξουν.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...