MXGP – Εκτός και ο Antonio Cairoli

2015 cairoli injuredΜετά τον τραυματισμό του στο χέρι, κατά την διάρκεια του ιταλικού GP στην Maggiora, o Antonio Cairoli επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται κάτι όμως που επιβάρυνε την κατάσταση του. Ο γιατρός του και η ομάδα του αποφάσισαν να μην συμμετάσχει στους επόμενους δύο αγώνες μέχρι να επανεκτιμήσουν την κατάσταση του.

Στην αποδεκατισμένη μεγάλη κατηγορία MXGP από την πρώτη πεντάδα τις βαθμολογίας έχουν αποχωρήσει ήδη από το πρωτάθλημα με τραυματισμό οι Clement Desalle, Max Nagl, Ryan Villopoto και τώρα έρχεται να προστεθεί στην λίστα και ο Antonio Cairoli.  Ο περσινός πρωταθλητής  πάλεψε με νύχια και με δόντια στους τελευταίους αγώνες να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όμως η κατάσταση στο χέρι του γινόταν ολοένα και χειρότερα. Ο Dr. Claus συμβούλεψε τον Ιταλό να μην αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες καθώς η κατάσταση στο τραύμα του θα γινόταν απρόβλεπτη.Ο ίδιος και η ομάδα του αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στους επόμενους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2015 για να αναστρέψουν την αποθεραπεία του τραυματισμένου του χεριού.

Αυτή η απόφαση πιθανότατα να σημάνει και το τέλος της φετινής αγωνιστικής προσπάθειας του Cairoli, αφού ο τίτλος μετά από απουσία δύο αγώνων θα έχει χαθεί και δεν θα νόημα να αγωνίζεται απροπόνητος, μια και σε παλαιότερες δηλώσεις του έχει αναφέρει ότι μετά την Maggiora καβαλάει μοτοσυκλέτα μόνο από αγώνα σε αγώνα.

2015 cairoli injured

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...