ΜΧGP – O Π.Κουζής στο Loket

Monster_Kawasaki_MXGP_2015_R11_RX_4257Ξεπερνώντας τα προβλήματα των capitals controls των προηγούμενων ημερών που στέρησαν την συμμετοχή του Παναγιώτη Κουζή στο GP της Λετονίας, ο Έλληνας πολυπρωταθλητής επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2015 στον αγώνa της Τσεχίας αυτό το σαββατοκύριακο στην πίστα του Loket. 

Η πίστα του Loket είναι διαμορφωμένη σε ένα τοπίο με λόφους όπου το σκληρό χώμα, τα τεχνικά άλματα και οι ανηφοροκατηφόρες είναι τα χαρακτηριστικά της. Το σαββατοκύριακο του αγώνα οι μετεωρολογικές προβλέψεις δίνουν βροχές κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την έκβαση του αγώνα.

Ο Π.Κουζής δήλωσε για την πίστα: “Δεν έχω βρεθεί στο Loket στο παρελθόν αλλά από ότι έχω δει η πίστα είναι κοντά σε σχεδίαση με τις ελληνικές πίστες. Βέβαια αν βρέξει τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, η λάσπη δημιουργεί ευκαιρίες αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να σε καταστρέψει. Είμαστε έτοιμοι για βροχή ή όχι. “

Monster_Kawasaki_MXGP_2015_R11_RX_4257

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στα παρακάτω κανάλια:

Κυριακή 26/07/15
15:00 – Πρώτο Σκέλος MXGP (mxgp-tv.com, Eurosport) – ώρα Ελλάδας
18:00 – Δεύτερο Σκέλος MXGP (mxgp-tv.com, Eurosport) – ώρα Ελλάδας

Ζωντανά Αποτελέσματα On Line

Φωτογραφία: monster energy

Χορηγοί: Αφοί Σαρακάκης A.E.B.M.E/Honda , Vitex, Ηλιόχρωμα, Monster Energy, Drakos Engineering/Athena/GET/Go Pro, KRD/FOX/SPY, Michelin, IGOL, RK Chains/Excel Takasago,  motobox.gr Πιπερίγκος, K-Shock, DK Racing, bigballsmx.com, Dark Side Tattoo, tshirts.gr, mxin.gr, motokouzis.gr, Γιάννης Αθανασίου Herbalife/Team 24.

Αρωγοί: Σάββας Παραστατίδης, ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...