MXGP – Ο Joel Smets στην KTM…o S.Everts στην Suzuki?

1265__-Stefan-EVERTS-Joel-SMETS-2-fantastic-pilots-2-great-guys-__7Dbis_018174H Red Bull KTM ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της με τον παλιό παγκόσμιο πρωταθλητή Joel Smets o οποίος καλείτε να αναλάβει την θέση του Αγωνιστικού Διευθυντή για τα επόμενα χρόνια, δηλαδή την θέση του Stefan Everts.

Είναι ένα από τα σενάρια που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και ήθελε τον Stefan Everts να αποχωρεί από την Red Bull KTM και να πηγαίνει στην Rockstar Energy Suzuki. Τα πράγματα ξεκίνησαν όμως αντίστροφα και ο Joel Smets έφυγε από την Suzuki για να πάει στην ΚΤΜ. Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρούμε σίγουρη την μετακόμιση του Everts στην Suzuki καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρχουν δύο Αγωνιστικοί Διευθυντές στην ίδια ομάδα. Επίσης φημολογείται ότι ο Everts θα είναι ιδιοκτήτης και Team Manager στην Suzuki.

Όσο τώρα για τον Smets με αυτόν τον κυκλικό τρόπο επέστρεψε στην εταιρία που γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως προπονητής και Team Manager στην βελγική ομάδα motocross θα εργάζεται στην Red Bull KTM βρίσκοντας νέα ταλέντα και εξελίσσοντας τους οδηγούς της ομάδας.

1265__-Stefan-EVERTS-Joel-SMETS-2-fantastic-pilots-2-great-guys-__7Dbis_018174

Αλλαγή ομάδων για τους δύο Βέλγους θρύλους του παγκόσμιου ΜΧ…ίσως η μισή αλήθεια.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...